Arkitektur

Idéoplægget er et klassisk eksempel på kombinationen af en flad, horisontal bygning i 3 etager og et tårn i 15 etager. Den eksisterende bygning i 3 etager er et kontordomicil fra årtusindskiftet, med fleksi­ble kontorarealer grupperet omkring et centralt atrium. Bygningen har blødstrøgne teglfacader i en blandet gul nuance med indfarvede fuger. Vinduer er i aluminium og gesims- og karnapafdækninger i forpatineret kobber. 

Det høje hus fremstår slankt og med proportioner der forstærker kon­trasten mellem det horisontale og det vertikale. Facaderne er opdelt med vinduesformater der understreger vertikaliteten. De fremstår va­rierede og med dybde så de opleves som et relief fra alle sider. Det kobberagtige look giver en mørk kontrast til den lyse basis, som dannes af det eksisterende hus. 

Højhusets facader forsynes med et mønster af lys - et digitalt aftryk - der visualiserer husets rytme. Som arbejdsplads for en innovativ it-virksomhed med rigtig mange unge medarbejdere, vil huset "leve" i mange af døgnets timer.

Side 1 af 1. Viser 1 til 8 af 8 billeder.

For yderligere informationer

Kaare Steen Petersen 
Arkitekt og tegnestuechef
M • 2966 0358
E • kp@olavdelinde.dk

Byggeselskab Olav de Linde