SÆSON 2015 AF OLAV DE LINDE MAGASINET - 10. ÅRGANG  
....bød atter på spændende lokale erhvervshistorier. Målet er fortsat at udgive et inspirerende og vedkommende magasin for og med erhvervslivet i Aarhus og Odense. Det kan kun lykkes takket være jer - magasinets gode støtter og annoncører. Vi håber på jeres fortsatte opbakning til magasinet også i 2016, så vi fortsat kan sætte fokus på de spændende historier, der opstår i samspillet mellem erhvervsliv og de fysiske og bymæssige rammer.

FÅ DIT BUDSKAB UD TIL 13.500 ERHVERVSDRIVENDE HVERT KVARTAL
Vi ønsker i Magasinet at formidle vores gode samarbejdspartnere til et bredt publikum. Magasinet vil som hidtil blive postomdelt til alle erhvervsdrivende i Aarhus, Skanderborg, Odder og Odense. Som annoncør vil din annonce blive velintegreret i Olav de Linde Magasinets æstetiske koncept. Dette sikrer, at dit budskab kommer stærkere ud til læsere og beslutningstagerne.

ERHVERVSHISTORIER FRA AARHUS OG ODENSE
Olav de Linde Magasinet vil formidle de gode og interessante erhvervshistorier fra vores fælles netværk blandt lejere og samarbejdspartnere i Aarhus og Odense omådet. Vi vil fortsat sætte fokus på kreativitet, innovation, iværksætteri og hvordan beliggenhed og rum skaber muligheder for organisationsudvikling, vækst og trivsel i erhvervslivet.

ET LEVENDE OG EKSKLUSIVT MAGASIN
Olav de Linde Magasinet har et format, der minder mere om et livsstilsmagasin end et traditionelt kundemagasin. Tekst og især billeder får plads til at kommunikere, og den "rå" papirkvalitet giver et eksklusivt udtryk. Magasinet er endvidere præget af en markant visuel stil, der letter tekstmængden og gør det til en interessant læseoplevelse.

ANNONCEKONCEPT
Annoncerne sælges på årsbasis, dvs. i pakker med 4 stk. annoncer.
Køb af halv- eller helsidesannoncer udløser automatisk et kontaktopslag under samarbejdspartnere bagerst i magasinet.
I tilgift vil alle annoncører få en eksklusiv eksponering med visning her på vores hjemmeside. Der er selvfølgelig også mulighed for alene at købe et kontaktopslag.

SPØRGSMÅL TIL ANNONCEKONCEPTET
Ønsker du at annoncere eller har du spørgsmål, kan du rette henvendelse til Sten Bjerregaard her til højre på siden.ANNONCEPRISER MV

Klik her eller på foto herover for at læse om annoncepriser mv.


Sten Bjerregaard

Marketingansvarlig
T:  •  2969 3919
M:  •  sb@olavdelinde.dk

Skriv til os:

Firma/org. 
Navn 
Telefon 
E-mail 
  
Kommentar 

Ejendomsselskabet Olav de Linde