Åbningsfest DOK5000.nu - på Odense Havn

På den pominente placering på Havnegade 20 på Odense Havn, har befolkningen nu fået et "folkets hus" - et mødested, der kan rumme alt fra konferencer til konfirmationer. Rammerne udgøres af de charmerende og rustikke rum i det oprindelige silopakhus opført i 1929. Dok5000.nu er blevet til i et forbilledligt samarbejde imellem private, kulturelle og offentlige aktører. Visionen er at skabe et åbent hus a’la det gamle forsamlingshus eller sognegården, hvorfor stedet også er etableret uden faste leverandøraftaler. Det er med andre ord muligt, både at få en fuld service pakke, og leje lokalerne som de er, og fylde det ind man ønsker.

For større fotos: Klik på miniaturefotos.
Næste foto: Klik til højre eller venstre på det store foto, eller brug piletaster.

Side 1 af 1. Viser 1 til 20 af 20 billeder.

En flyvende start for DOK5000.nu
DOK5000.nu - det nye mødested midt i Danmark fik med mere end 400 gæster på dagen en flyvende start torsdag d. 28. juni.
Se de mange flotte fotos fra åbningsfesten der strakte sig fra kl. 16 til 01....

Hold godt øje med www.dok5000.nu , hvor du finder nyt og spændende om initiativet. Allerede på nuværende tidspunkt er der planlagt så forskellige events som en teaterperformance, en outletmesse og en elektronisk undergrundsfest i de 2500 kvm. store lokaler.

Ejendomsselskabet Olav de Linde