Nyt samarbejde med Aarhus 1900 AM & Marselisløbet

Dato: 29-08-2015
Byggeselskab Olav de Linde og Aarhus 1900 Atletik/Motion og det traditionsrige Marselisløb har netop indgået en flerårig partnerskabsaftale.Samarbejdsaftalen bygger på en række elementer, som undervejs kan udvikles og udvides i den fælles proces, som et partnerskab lægger op til. Sammen vil vi fremme og sætte fokus på den glæde, sundhed og velvære, der ofte kommer i kølvandet på, at holde sig i god form livet igennem. 

Aarhus 1900 Atletik/Motion og Marselisløbet har sammen et stort og aktivt motionsmiljø og en særdeles markant Atletikafdeling med bla Sara Slot Petersen, som netop har opnået en flot 4. plads i 400 meter hækkeløb ved VM.

Formanden for Marselisløbet og Aarhus Atletik/Motion Henning Andersen udtaler om samarbejdet, 
"Jeg er specielt glad for, at det er Olav de Linde personligt som har sat sit præg på aftalen. Olav har et glødende atletik hjerte fra sin ungdom, hvor han var eliteløber i Aarhus 1900 Atletik/Motion. Det er ligeledes afgørende og glædeligt, at Olav sammen med Marselisløbet ser muligheder for, at udvikle løbet til en markant motionsbegivenhed i festugen".

Om baggrunden for samarbejdet siger Olav de Linde,
”Da Henning henvendte sig til mig for at foreslå et fremtidigt samarbejde, var jeg positiv og besluttede mig egentligt ret hurtigt for at sige ja. Jeg har haft rigtigt mange gode oplevelser både som aktiv løber og medlem af Aarhus 1900 - helt indtil jeg som 35 årig stoppede med konkurrencer. Så jeg ser lidt samarbejdsaftalen dels som en slags tak for sidst, og dels tror jeg at begge parter på mange områder kan få et stort udbytte af aftalen”. 

Se fotogalleri fra Marselisweekenden 2015 i Tangkrogen her.. 

Yderligere information:
Olav de Linde  |  Direktør og indehaver  |  Byggeselskab Olav de Linde
Tlf.: 2810 6622  |  M: odl@olavdelinde.dk

Henning Andersen  |  Formand for Aarhus 1900 Atletik/Motion  |  Formand for Marselisløbsfonden
Tlf: 4018 0730  |  M: hand@tdc.dk 

Gå til Aarhus 1900 AM's hjemmeside her 

Ejendomsselskabet Olav de Linde