UOVERTRUFFEN BELIGGENHED

I meget sjældne tilfælde står man overfor et ejendomsprojekt, hvor det i den grad synes overflødigt at udmale projektets kvaliteter. Med SHiP kan man i sandhed tale om at mæglertermen beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed opfyldes til topkarakterer. Det nye SHiP med boliger og publikumsrettede aktiviteter som restauranter mv. i stueplan, vil med sin beliggenhed ved Aarhusbugten og indsejlingen til det spændende og rekreative miljø ved fiskeri- og lystbådehaven, blive et markant åndehul i den nye bydel på Aarhus Ø. 

  

Her er en fantastisk kontakt og udsigt til bugten med sejlerfolket, den smukke grønne Risskov, havnen og ikke mindst Aarhus smukke skyline. SHiP ligger helt ugeneret på første række uden større byggerier foran, således at den sydvestvendte sol kan nydes optimalt igennem dagen - enten på altanen eller i de flotte grønne haverum imellem bygningens fingre. 

  

Det er svært ikke at blive forført af de smukke omgivelser, den unikke udsigt og den smukke arkitektur, her får man lyst til at leve og bo!

  

Kort sagt så kan din drømmebolig blive til virkelighed, -i en drøm af en bolig her. 

Byggeselskab Olav de Linde