Historien bag - Ejendomsselskabet Olav de Linde

Ejendomsselskabet Olav de Linde er en virksomhed drevet i privat regi, startet af Olav for mere end 40 år siden i 1974. Olav startede helt fra bunden med at købe fast ejendom allerede mens han læste på Handelshøjskolen, deltog i mange år i stor stil selv som arbejdsmand, varetog selv opkøb, udlejning og en stor del af administrationen.

I en årrække drev han firmaet sammen med broderen Mogens, men en deling blev gennemført sidst i firserne. Grundidéen er dog intakt, nemlig udvikling, investering i og totalservicering af attraktivt beliggende ejendomme med henblik på udlejning til primært erhvervsformål, sekundært boligformål.

Ejendomsselskabet er med mere end 450.000 m²  idag et af landets førende private ejendoms firmaer. Frichsparken i Aarhus, hvor hovedkontoret har til huse, er et af byens mest velkendte og eftertragtede erhvervsmiljøer, hvor et stort antal offentlige og private virksomheder har til huse i byggeri af høj kvalitet.

Ejendomskomplekset var oprindeligt hjemsted for damplokomotivproducenten Frichs. Overalt i Frichsparken er stedets historie stadig nærværende i form af mange bevarede detaljer fra den oprindelige fabrik. Et andet nyere og vellykket eksempel er den tidligere El-motorfabrik Thrige-Titans bygningskompleks i det centrale Odense, hvor vores lokale hovedkontor i øvrigt også befinder sig.

Store og krævende renoveringer bl.a. i de tidligere Roulunds Fabrikker på Rugårdsvej i Odense og arealerne efter Aarhus Flydedok på Mellemarmen/dok 8000 er nu færdiggjorte. I den nære fremtid er vores fokus på de spændende pakhuse på Odense Havn og ikke mindst vores meget roste SHiP projekt, som lige nu for alvor "banker på " nede på de nye havnearealer i Aarhus.

Side 1 af 1. Viser 1 til 5 af 5 billeder.


Olav de Linde
Indehaver, direktør

Ejendomsselskabet ledes dagligt af Olav de Linde i tæt samarbejde med leder-gruppen, der med sikker hånd styrer kompetente teams som administration, udlejningsafdeling, marke-ting, tegnestue, formænd og håndværkere samt viceværter.
Mød nogen af medarbejderne i Aarhus, her i Odense eller på Sjælland!

Ejendomsselskabet Olav de Linde