Udlejningschef til erhvervsejendomme søges i Aarhus

Da vores udlejningschef efter mange år i virksomheden har taget imod nye udfordringer, søger Ejendomsselskabet Olav de Linde i Åbyhøj en dynamisk, engageret og proaktiv udlejningschef med solide kompetencer indenfor udlejning af erhvervsejendomme..

Klik her for at LÆSE MERE / ANSØGE om jobbet 


 

Ejendomsadministrator søges i Aarhus

Har du mod på at tage ansvar for din egen ejendomsportefølje? Kan du tilrettelægge dine opgaver, have styr på detaljerne og være på forkant? Er du god til at sætte dig ind i nye systemer og processer? Og har du lyst til at blive en del af en velkonsolideret ejer ledet virksomhed, som netop er ved at overgå til Unik Bolig? Så er du måske den rette til Ejendomsselskabet Olav de Lindes nyoprettede stilling som ejendomsadministrator.

Klik her for at LÆSE MERE / ANSØGE om jobbet 


 

Dygtig og stabil malersvend søges i Aarhus

Ejendomsselskabet Olav de Linde søger hurtigst muligt en erfaren og pålidelig bygningsmaler. Jobbet indebærer alle former for maleropgaver på vore mange ejendomme i Aarhus.

Klik her for at se ledigt malerjob.


Vi har som virksomhed et unikt koncept med udvikling, investering i og total-servicering af attraktivt beliggende ejendomme med henblik på udlejning, primært til erhvervsformål. Ejendomsselskabet Olav de Linde er en privatejet virksomhed med ca. 92 medarbejdere, -en uformel tone og på mange områder også en utraditionel tankegang. Virksomhedens ejendoms-portefølje i Aarhus, Odense og København er på ca. 500.000 m².

Ejendomsselskabet Olav de Linde