Side 1 af 1. Viser 1 til 4 af 4 billeder.

"Nabolaget, lige i nærheden..." 

Onsdag d. 29. juni tog bygherren Olav de Linde sammen med en række indbudte gæster, bl.a. borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand Kristian Würtz det første spadestik på etape 1 af boligbebyggelsen. Første fase omfatter opførelsen af 272 stk. overvejende delevenlige 2 og 3 værelses lejeboliger i 2 højhuse på 14 etager et punkthus på 6 etager..

”Nabolaget”
Om baggrunden for bebyggelsens lidt specielle navn siger Byggeselskab Olav de Linde stifter og ejer; ”Med byens eksplosive udvikling er området blevet et meget centralt sted. Her er man tæt på Universitetet, indkøb og byen – ting som alle er lige i nærheden. Det er vores ambition og håb at vi fx. også via gode grønne fællesarealer kan skabe nærhed i bebyggelsen, så beboerne oplever, at de har en tryg hjemmebase. Og så er det jo faktisk også ret sjovt at kunne sige – jeg bor i Nabolaget”.

Inden spaderne gik i jorden, var der velkomst ved Olav de Linde hvor han takkede både Christianbjerg Fællesråd og Aarhus Kommune for et godt samarbejde. Ligeledes var der tak til alle både projekterende og udførende. Næste taler i rækken var Formanden for Christiansbjerg Fællesråd, Heidi Printzen Christensen, der udtrykte glæde over en god og konstruktiv dialog om byggeriet, og generelt i samarbejdet om et omdannet Christiansbjerg. Rådmand Kristian Würtz talte hernæst om det glædelige i at området tilføjes et grønt element, noget som ellers er en mangelvare udenfor parcelhuskvarteret. Afslutningsvis udtrykte Borgmester Jacob Bundsgaard håb om, at boligerne som er nyt land for Byggeselskabet, ville få den samme DNA som normalt forbindes med Byggeselskabets erhvervslejemål og ejendomme.

Bebyggelsen er både Byggeselskabets første boligprojekt og største enkeltstående nybyggeri i selskabets historie, som i virksomhedens mere end 40 årige levetid primært har været fokuseret på udvikling og udleje af erhvervslokaler.


FAKTA:
Etape 1 af Byggeselskabets nye boligprojekt som nu igangsættes på Møllevangs Allé / Katrinebjergvej i Aarhus, er på i alt 272 stk. 2 og 3 værelses lejeboliger i højhuse på 6 og 14 etager.

Boligbebyggelsens 2. etape består af 118 stk. 2 og 3 værelses lejligheder på grundens nordlige del ud mod Katrinebjergvej. Fuldt udbygget vil boligbebyggelsen således bestå af i alt 390 boliger med parkeringskælder, i alt 23.900 m². Bebyggelsen opføres med natur materialer af høj kvalitet, fx murstensfacaderne, egetræsgulve, massive egetræsdøre etc., - alle materialer som understøtter rammen om det gode liv.

Olav de Linde
Adm. direktør & indehaver
M • 2810 6622
E • odl@olavdelinde.dk

Kaare Steen Petersen
Arkitekt og tegnestuechef
M • 2966 0358
E • kp@olavdelinde.dk

Ejendomsselskabet Olav de Linde