Mere hæder til Byggeselskab Olav de Linde

For andet år i træk har RENOVER prisens nomineringsudvalg nomineret et projekt fra Byggeselskab Olav de Linde. I år tilfaldt æren vores renovering af DOK5000 i Havnegade 20 på Odense Havn..

Projektet er nu blandt de sidste 6 ud af i alt 167 bejlere til årets fornemme renoveringspris. Den endelige vinder udpeges i løbet af sommeren af et valgkollegium på 70 repræsentanter for hele byggebranchen, og prisen uddeles ved en stor prisfest på Papirøen den 3. september 2015.

Om de nominerede siger formanden for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen;
” -Vi er i RENOVER prisens tredje år, og det er positivt at opleve, at der stadig er så mange renoveringsprojekter, der på hver deres måde viser vejen for fremtidens renoveringer. Til sammen kommer de seks nominerede projekter hele renoveringspaletten rundt og giver intelligente og innovative bud på, hvordan man energirenoverer på en måde, som inspirerer brugerne til at ændre adfærd, hvordan man skaber liv i nærområdet og hvordan man ændrer funktion uden at give køb på historien. Alle seks projekter har potentiale til at vinde prisen.”

Byggeselskab Olav de Linde er meget stolte over for andet år i træk at være nomineret til finalefeltet, hvor den endelige vinder af ”Danmarks bedste renovering” skal findes.

Nomineringsudvalget skriver bla. følgende i sin begrundelse:
”Den renoverede lagerbygning er en succes. Det ses i interessen for at holde oplæg om bygningens historie og en udlejningsprocent, som er stigende. DOK 5000 er et fint eksempel på, hvordan kombinationen af kultur og mødet mellem nyt og gammelt kan fungere som en slagkraftig cocktail, der kan generere nyt byliv med plads og rummelighed.”

Mange tak til alle vores samarbejdspartnere, egne ingeniører, arkitekter, formænd og håndværkere, og ikke mindst en entusiastisk lejer, der i meget høj grad også har ære af projektet.
 
Læs meget mere om de 6 nominerede projekter på www.RENOVER.dk

 Se det indstillede projekt her.


Søger din virksomhed nye lokaler?

Så kontakt vores udlejningsafdeling, som meget gerne hjælper din virksomhed med alle typer erhvervslokaler i Danmarks 3 største byer.

Yderligere info:

Peter Michael Larsen 
Udlejningschef,
Tlf.: 2966 5040
pml@olavdelinde.dk


Niels Erbo Andersen 
Driftschef,
Tlf.: 2966 0444,
nea@olavdelinde.dk

RENOVER prisen:
Renover prisen er stiftet af Realdania og GI med henblik på at anerkende renoveringsprojekter, der er med til at vise vejen for, hvordan vi bedst løser den store samfundsmæssige opgave det er at få opdateret den eksisterende bygningsmasse i Danmark.

Begrundelse:
Læs nomineringsudvalget begrundelse
http://renover.dk/her-er-de-nominerede-til-renover-prisen/
Se også indstillingen

Ejendomsselskabet Olav de Linde