Ejendomsselskabet Olav de Linde nomineret til RENOVER prisen 2014

Side 1 af 2. Viser 1 til 12 af 18 billeder.

RENOVER prisens nomineringsudvalg har nomineret Ejendomsselskabet Olav de Linde’s renovering af Sverigesgade 4 på Odense Havn. Projektet er nu blandt de sidste 6 ud af i alt 165 bejlere til årets fornemme renoveringspris, der afgøres i løbet af sommeren af et valgkollegium på 67 repræsentanter for hele byggebranchen. Vinderprojektet offentliggøres, og prisen uddeles ved en prisfest den 11. september 2014.
 

Formanden for nomineringsudvalget, Gøsta Knudsen, var ikke i tvivl....:
”De seks nominerede projekter er alle udført på højeste faglige niveau og viser samtidig bredden i renovering. Vi har både projekter, der på intelligent og kunstnerisk vis spiller sammen med omgivelserne, projekter med enormt ambitiøse energiløsninger og projekter, der fuldstændig nytænker bygningernes funktion uden at gå på kompromis med kulturarv.”

Ejendomsselskabet Olav de Linde er meget stolte over nominering og dermed også anerkendelsen af vores kernekompetence, nemlig at omdanne og renovere udtjente erhvervsejendomme til en ny erhvervsmæssig fremtid – i tæt dialog med de fremtidige beboere. Endvidere er vi beæret over det fine selskab projektet er blevet en del af i dette flotte finalefelt.

Nomineringsudvalget skriver bla. følgende i sin begrundelse:
”….Når man kommer til Sverigesgade 4 en solrig juni eftermiddag i 2014, er der mellem kajens tungt satte bygningsvolumener umiddelbart en stemning af Palle alene i verden. Den forsvinder, når man står i rummet mellem Odense Ny Silopakhus’ og Sverigesgade 4’s gennemrenoverede bygninger. Her er det tydeligt, at moderne virksomheder er rykket ind. Det er let at forstå, fordi den dybtgående transformation fra pakhus til moderne domicil for Odense Maritime Technology er gennemført med hensyntagen til virksomhedens ønsker og respekt for stedets historie….”

En kæmpestor tak skal lyde til alle vores samarbejdspartnere og ikke mindst egne ingeniører, arkitekter, formænd og håndværkere, der i  meget høj grad også har ære af projektet.

Bilag: fotopakker kan hentes her: før renovering, efter renovering og efter indflytning

Se video fra lokalerne her..

Side 1 af 3. Viser 1 til 8 af 22 billeder.

Søger din virksomhed nye lokaler?

Så kontakt vores udlejningsafdeling, som meget gerne hjælper din virksomhed med alle typer erhvervslokaler i Danmarks 3 største byer.

Yderligere info:

Niels Erbo Andersen 
Driftschef,
Tlf.: 2966 0444,
nea@olavdelinde.dk

RENOVER prisen:
Renover prisen er stiftet af Realdania og GI med henblik på at anerkende renoveringsprojekter, der er med til at vise vejen for, hvordan vi bedst løser den store samfundsmæssige opgave det er at få opdateret den eksisterende bygningsmasse i Danmark.

Begrundelse:
Læs nomineringsudvalget begrundelse / se video
http://renover.dk/nominerede/ 
og Indstilling

Ejendomsselskabet Olav de Linde