Ny Banegaardsgade 55, Aarhus C

Side 1 af 3. Viser 1 til 8 af 19 billeder.

Nyt domicil & navn - men samme høje ambitioner.

Bla. lidt for trange rammer og ønsket om en fortsat udvikling af behandlingstilbud og serviceniveau, fik indehaverne af Kiropraktor Aksglæde & Sørensen til at se sig om efter et nyt og mere tidssvarende domicil, som både ville være gearet til behovene i dag, men samtidigt rummede et potentiale, der kunne understøtte ambitionerne om at forblive en førende klinik i Aarhus, målt på kvalitet og serviceniveau.

”Vi har boet til leje i Byggeselskab Olav de Lindes ejendom på Banegårdsplads 20 siden 1989, og da de var i stand til at imødekomme vores krav til placering, indretning, ønsker og visioner, var det jo bare om at slå til.” som Jan-A. Sørensen siger.”

Den 1. marts kom dagen hvor indehaverne af Aarhus Kiropraktor Center, som er klinikkens nye navn, kunne slå dørene op for en spændende fremtid, for de 9 medarbejdere og patienter i de nyindrettede lokaler på Ny Banegårdsgade 55.

Nye idéer og fortsat udvikling
Indehaverne har mange rigtigt spændende idéer i støbeskeen, som de brænder for at ”rulle ud” i det 700 m² store center, men som Jan-A. Sørensen pointerer,
”Er det stadigt vores grundholdning at vi skal levere den bedst mulige kvalitet, kombineret med et højt ambitions niveau, så vi til stadighed forbedrer og udvikler os.
Vi skal til enhver tid kunne matche de Danske Regioners øgede krav til kvalitet og dokumentation af behandlingerne. Sidst men ikke mindst vil vi bibeholde et højt service niveau, selvom trenden går den modsatte vej. Fx er det vigtigt for os at patienten føler sig tryg her hos os, så man modtages personligt i receptionen, ligesom man også bliver fulgt ind til behandleren”.

En opgraderet rehabiliteringsdel med et godt træningslokale giver nu mulighed for at tilbyde Centrets patienter et sammenhængende behandlingsforløb indeholdende undersøgelse, behandling og genoptræning.
Genoptræningen vil være fokuseret på de mere komplicerede problemstillinger, hvor patienten ikke kan klare det selv. Det giver en tryghed for patienten at alt dette foregår i samme hus, og ikke uinstrueret i det lokale fitnesscenter.

Og Jan-A. Sørensen fortsætter;
”Det er også vigtigt at vi fagligt er en lærende organisation i udvikling. Vi vil styrke den tværfaglige tilgang til vores arbejde, så vi i gensidig respekt for hver enkelt faggruppe udnytter hinandens kompetencer bedst muligt. Vi kender vores kompetencer, og søger ekstern hjælp fra et netværk af speciallæger, når dette er påkrævet.”

Et af klinikkens store erfaringsområder og specialer er sportsskader, -et område som Jan-A. Sørensen forudser kun vil vokse i de kommende år.
”Danskerne dyrker mere og mere sport, og vi har en erfaren medarbejderstab og de rette kompetencer samt redskaberne til udredning og behandling af sportsskader. Her i Aarhus indgår vi bla. i behandler teams for Århus Håndbold og AGF Fodbold, ligesom vi udfører behandling for flere lokale håndbold- og fodboldklubber. Her ud over har vi også opgaver udenfor Aarhus, fx samarbejder vi med DHF og en række håndboldklubber.”

Jan-A. Sørensen har siden 2006 desuden været ansat som den eneste kiropraktor hos Team Danmark, hvor han hver uge er at finde på idrætsklinikken i Århus hvor han behandler elitesportsudøvere nogle timer om ugen. Ligesom han i 2008 var han en del af behandlerteamet ved OL i Beijing.


Søger din virksomhed nye lokaler?

Så kontakt vores udlejningsafdeling, som meget gerne hjælper din virksomhed med alle typer erhvervslokaler i Danmarks 3 største byer.

Yderligere oplysninger:

Jan-Anders Sørensen,
Kiropraktor, indehaver
Aarhus Kiropraktor Center
Ny Banegårdsgade 55
Tlf.: +45 86122888

Ejendomsselskabet Olav de Linde