En lille "ny" - eller 2 i familien!

Side 1 af 1. Viser 1 til 4 af 4 billeder.

Med købet af Skolegade 19 og Havnegade 8 kan Ejendomsselskabet Olav de Linde pr. 1. oktober føje endnu 2 midtbyejendomme til sin portefølje i Aarhus.
Om det seneste køb siger Direktør Olav de Linde; 

”Det er et par rigtigt spændende og yderst velbeliggende erhvervsejendomme, som vi glæder os meget til at få ind i ”familien”. De er begge velvedligeholdt og ikke mindst så emmer de af sjæl og kulturhistorie, -den type ejendomme er der altid lejere til.

Jeg holder rigtigt meget af det smukke håndværk, detaljerne og miljøet, som man ofte oplever i ældre ejendomme. På den led passer ejendommene perfekt ind i vores portefølje, hvor vi fx. i Vestergade 58, Vesterport 8 og Mejlgade 48 i forvejen har en række lignende fredede ejendomme, som selv om de har mange år på bagen både er velfungerende og samtidigt giver byen et varieret liv. ”


Skolegade 19 er et fredet bindingsværkshus i  2 etager opført i 1802. Ejendommens gård deles med den anden nyerhvervelse, nemlig den statelige og markante ejendom fra 1897 i Havnegade 8. Ejendommene som i alt er på 2.363 m², er fuldt udlejet til gode og solide ejere.


Yderligere info:
Olav de Linde 
Direktør, indehaver
M • 2810 6622

Ejendomsselskabet Olav de Linde