OdL - Magasinet, arkiv - 2010

OdL Magasinet - 3 - 2010

OdL Magasinet
Udgave: 3, 2010
Tema: Arkitektur. 

Vi har sat en række arkitekturperson-ligheder i Aarhus og Odense stævne, -læs deres spændende betragt-ninger om byen og dens bygninger..

Læs en inspirerende snak med tidl. rektor for Arkitektskolen og Stadsarkitekt i Aarhus Gøsta Knudsen, eller gå med på en guidet rundtur i Odense med Hans Toksvig Larsen fra Creo Arkitekter. Det historiske islæt er denne gang om den lokale Aarhusianske arkitekt Hack Kampmann.... 
Klik her eller på miniature til venstre for at se magasinet.

OdL Magasinet - 2 - 2010

OdL Magasinet
Udgave: 2, 2010
Tema: "at gøre en forskel"

Hvad kan én enkelt mand gøre? Er det i det hele taget besværet værd at gøre sig anstrengelser på helt egen hånd? eller hvad?

Læs om makkerparret Lars Høgh og Brian Laudrup eller om direktør Brian Sørensen, der alle med et stort personligt engagement, forsøger at gøre en forskel for henholdsvis utilpassede unge og psykisk sårbare.
Klik her eller på miniature til venstre for at se magasinet..

OdL Magasinet - 3 - 2010

OdL Magasinet
Udgave: 1, 2010
Tema: Erhvervsklynger. 

Erhvervsklyngen er ikke et nyt fæno-men, men begrebet er blevet endnu et modeord på linje med "innovation" og "vidensamfund", -Det giver Aarhus erhvervschef Jan Beyer Schmidt-Sørensen sit bud på i artiklen "Den nye vidensakse".

Blandt de spændende artikler om emnet, kan du også læse Byggeselskabets direktør Ole Byriels spændende visioner for Århus Havn i artiklen om DOK 8000.
Klik her eller på miniature til venstre for at se magasinet.

Ejendomsselskabet Olav de Linde