OdL - Magasinet, arkiv - 2011

OdL Magasinet no. 4. 2011

OdL Magasinet
Udgave: 4, december 2011 

Magasinet indeholder denne gang en række spændende artikler fra modebranchen. Læs bl.a. om Lindberg Briller i Aarhus, der atter har hjemført brillebranchens fornemste pris - Silmo d´Or 2011, eller læs om miinto.dk - modebranchens svar på amazon.

Ligeledes er der mulighed for et indblik i forskellige facetter i den Jyske Opera, spændende nyheder og artikler om havneprojektet SHiP i Aarhus og Køkkenforum i Odense.
Klik her eller på miniature til venstre for at se magasinet.

OdL Magasinet
Udgave: 3, september 2011
 

Vi stiller denne gang skarpt på Hummel og det nye hovedsæde i den tidl. Ubådshal på Aarhus Havn. Læs også om Designit - Europas største innovations-hus, eller de engagerede virksomheds-konsulenter i Go´Proces - i hjertet af den gamle chokoladefabrik Elvirasminde i Aarhus C.

Læs også spændende nyt om Team Online i Thrige Firkanten i Odense. Virksomheden ekspanderer på trods af krise - bla. med 3 nye kontorer i USA.
Klik her  eller på miniature til venstre for at se magasinet.

OdL Magasinet - 2 - 2011

OdL Magasinet
Udgave: 2, juni 2011
 

Juni udgaven af Odl Magasinet er atter på banen med inspirerende historier om bl.a. Schønherr landskabsarkitekterne i vores nye "krative klynge" - den tidligere chokoladefabrik Elvirasminde i Aarhus midtby. 

Læs fx. også om nyhedsbureauet Ritzaus Bureau i Frederiksgade i Aarhus, eller om Creative Republic det unge dynamiske filmhold i det ældste træpakhus på havnen i Odense.
Klik her eller på miniature til venstre for at se magasinet.

OdL magasinet - 1 - 2011

OdL Magasinet
Udgave: 1, 2011
 
Odl Magasinets martsudgave "emmer" af nye kreative kræfter, design, og som altid inspirerende historier! Magasinet bringer stadig spændende og personlige historier fra det lokale erhvervsliv i Aarhus og Odense.

Læs fx. om ildsjælen i FRÜD´s Spise- og oplevelseshus i Toldbodgade i Aarhus, om hyldesten til Elvis Presley i Randers eller om den opfindsomme og "upcoming" østrigske kunstner Erwin Wurms.
Klik her eller på miniature til venstre for at se magasinet.

Ejendomsselskabet Olav de Linde