Ved skriftlige ansøgninger
For at lette processen bør du i din ansøgning anføre, hvilken type job du er interesseret i, og også gerne i hvilket eller hvilke af vores forretningsområder du søger ansættelse.

Vi er ligeledes interesseret i at vide lidt om dig. Det ville f.eks. være en god ide at du skriver lidt om, hvorfor du kunne tænke dig at arbejde i Ejendomsselskabet Olav de Linde, og hvad du mener at kan bidrage med gennem dine kompetencer og personlige egenskaber.

Processen for uopfordrede ansøgninger
Når din ansøgning modtages, bliver den sendt ud til det/de relevante forretningsområder og afdelinger, som kan have interesse i at ansætte en person med dine kvalifikationer. Er der mulighed for ansættelse, kontakter vi dig med henblik på en samtale.

Hvis ikke vi umiddelbart kan gøre brug af dine kompetencer i første omgang, bliver du registreret i vores emnebank de næste 6 måneder. Viser der sig i den periode en jobmulighed, der matcher dine ønsker og kompetencer, vil vi kontakte dig.

Du er naturligvis også altid velkommen til, at kontakte en af vore kontaktpersoner og forhøre dig nærmere om jobs hos Ejendomsselskabet Olav de Linde.
klik i menuen til venstre på siden eller her for at se kontaktpersoner i Århus og Odense.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!Job hos Olav de Linde ?


Vi søger løbende nye medarbejdere til vores mangeartede forretnings- og kompetenceområder.
Du vore finder aktuelle stillingsopslag i menuen til venstre her på siden.

Har du evnerne, viljen og lysten til at være med til, at ”skabe liv” sammen med en af Danmarks førende private udlejere af erhvervslokaler, hører vi gerne fra dig – også selvom dit ønske job ikke er ledigt i øjeblikket.

Ejendomsselskabet Olav de Linde