Velkommen i Frichsparken til DGI Østjylland

Side 1 af 1. Viser 1 til 4 af 4 billeder.

Byggeselskab Olav de Linde er både glade og stolte over, at DGI Østjylland har valgt at placere det nye fælles kontor i Frichsparken, og vi ser frem til et godt og langt samarbejde med medarbejdere og besøgende.

Efter mere end syv år med hovedkontor på Ågade i Hadsten, er DGI Østjylland og projektkontoret i Jægergårdsgade ved DGI-huset i Aarhus C, nu flyttet sammen i det nye fælles hovedkontor på Søren Frichs Vej 42B, 2 i Åbyhøj.
Pladsmangel pga. en voksende medarbejderstab, og et længe næret ønske om at komme tættere på landsdelsforeningens 205.700 medlemmer, de mange frivillige unge, nuværende såvel som kommende bosat i Aarhus Kommune, fik DGI Østjylland til at se sig om efter et nyt og mere centralt placeret fælles hovedsæde.

”Vi har længe kigget på muligheden for at flytte vores to kontorer sammen i Aarhus. Beslutningen blev truffet af vores bestyrelse allerede sidste år, men det har taget lidt tid at finde den rette placering. Vores førsteprioritet var at finde en egnet adresse i centrum sammen med DGI-huset, men det viste sig økonomisk umuligt og måtte vi tænke i alternativer”
, udtaler Hans Jørgen Hvitved, formand for DGI Østjylland.

”Selvom vi ikke ligger helt inde i hjertet af Aarhus C, er vi ganske tilfredse med vores nye og 560 m² store hovedsæde her i Frichsparken, som huser et væld af forskellige erhvervsvirksomheder og organisationer. Det er relativ let at komme hertil med offentlig transport fra centrum. Vi har fået nogle dejlige, lyse og åbne lokaler i to plan med masser af plads til alle vores medarbejdere, ligesom vi også får flere og større mødelokaler, så vi kan holde flere arrangementer indenfor husets fire vægge”
, fortæller Hans Jørgen Hvitved.


Søger din virksomhed nye lokaler?

Så kontakt vores udlejningsafdeling, som meget gerne hjælper din virksomhed med alle typer erhvervslokaler i Danmarks 3 største byer.

Om DGI Østjylland
DGI Østjylland er en af 14 landsdelsforeninger. DGI Østjylland dækker  Favrskov, Randers, Syd- og Norddjurs, Samsø, Odder, Skanderborg og Aarhus Kommune.

Medlemmer
Pt. er 205.700 personer fra i alt 570 idræts- og skytte-foreninger medlem af DGI Østjylland.

Medarbejdere
DGI Østjylland har ca. 30 ansatte, som hver især er specialister indenfor en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde.

Kerneaktivitet
Blandt andet uddannelse af idrætsledere og instruktører, forenings- og aktivitets-udvikling, idrætsskoler og -lejre samt stævner, turneringer, events omm.

Læs mere www.dgi.dk/ 

Ejendomsselskabet Olav de Linde