Velkommen til Midtconsult i Brabrand gl. bio

Side 1 af 1. Viser 1 til 8 af 8 billeder.

Midtconsults Aarhus-afdeling flytter til nyt domicil

Midtconsult har vokseværk og samler sine aarhusianske aktiviteter i det nyindrettede domicil i den tidligere biograf ”Vest-Teatret” på Silkeborgvej 620 i Brabrand.

En voksende medarbejderstab, der efterhånden bredte sig over flere etager, var både uhensigtsmæssig og et håndfast bevis på, at tiden var inde til at tænke på nye lokaler. Kriterierne for det nye domicil var mange; det skulle kunne opfylde en moderne ingeniørvirksomheds krav om fleksibilitet, placering m.m. Som partner i Midtconsult, Morten Prinds siger:

”Så faldt vi for det store potentiale i den gamle biografs spændende lokaler. Her er god plads til alle knap 30 medarbejdere med muligheder for vækst – og der er rig mulighed for interne og eksterne aktiviteter som fyraftensmøder, foredrag og sociale arrangementer. Vi får en rigtig god placering tæt på motorvejen, centrum og det øvrige Aarhus, vi har fine p-forhold og ikke mindst så har vi i samarbejde med vores udlejer Byggeselskab Olav de Linde fået moderniseret og indrettet bygningen, så jeg er sikker på, at den vil være til daglig inspiration for både medarbejdere og kunder. Vi har i bygningen her, med dens biograf fortid og store bygningsvolumen simpelthen fået et hus, der matcher en moderne virksomhed og samtidigt giver os en helt egen identitet.”

Midtconsult har 40 års erfaring med alle former for ingeniøropgaver indenfor byggeri og anlæg, og beskæftiger i dag knap 130 medarbejdere på kontorerne i Herning og i Aarhus.  
Om udfordringerne med at omdanne en tidligere biograf til et moderne kontordomicil, siger Morten Prinds endvidere:

”Midtconsult er en ingeniørvirksomhed med mange specialer og vi vil jo gerne kunne ”feje for egen dør”, så huset har fået den helt store tur med efterisolering, nyt ventilationsanlæg, nye vinduespartier og akustikregulerende foranstaltninger – alt udført med respekt for bygningens historie og arkitektur.
Vi har glædet os meget til at tage huset i brug. Stedet har sikkert næret mange drømme hos biografgængerne. Det er derfor lidt pudsigt at tænke på, at biografen i fremtiden ikke kun vil være et sted hvor drømme og visioner lever i fantasien, men et sted hvor de i samarbejde med arkitekter og bygherrer kan virkeliggøres.”

Yderligere oplysninger:
Midtconsult: Partner/ingeniør, Morten Prinds, tlf.: 51 23 15 82
Byggeselskab Olav de Linde: Direktør Olav de Linde, tlf.: 28 10 66 22


Søger din virksomhed nye lokaler?

Så kontakt vores udlejningsafdeling, som meget gerne hjælper din virksomhed med alle typer erhvervslokaler i Danmarks 3 største byer.

Specialer
Bl.a. akustik, brand, miljø, commissioning, indeklima og energi samt bærende konstruktioner, VVS, ventilation, anlæg og el.

Projekteksempler:

Midtconsult har bl.a. deltaget i opførelsen af Jyske Bank Boxen i Herning, Bislett stadion, hjørnetårne i Parken, Copenhagen Towers med de to ca. 85 meter høje tårne til hotel- og konferencecenteret Crown Plaza og til kontor-formål, Fisketorvet og nyt hovedkontor for Mærsk Drilling samt det nye akut-center på Regionshospitalet Viborg.
Midtconsult har bl.a. netop igangsat projekteringen af Campus Lillebælt, et 22.000 m² stort skolebyggeri ved Odense havn, samt et større boligprojekt på Katrinebjerg i Aarhus N. med ca. 350 lejligheder med tilhørende parkeringskælder.

Midtconsult, Aarhus:
Silkeborgvej 620
8220 Brabrand
Tlf.: 30 70 11 34

www.midtconsult.dk/
 

Ejendomsselskabet Olav de Linde