Op på den store klinge ...

Side 1 af 1. Viser 1 til 8 af 8 billeder.

Rolsted Cyklers første forretning blev etableret i City Vest i 2001. Thomas Jürgensen blev ansat i 2004 og overtog forretningen fire år senere i 2008. Siden er det støt og roligt gået fremad. Her i 2014 er Thomas Jürgensen og hustruen Susanne nu klar til nye udfordringer med butik nr. 2.

Klar til nye udfordringer
”Vi er meget glade for vores nye forretning på 375 m². Den ligger perfekt på Skanderborgvej i et dejligt boligområde, lige ud til en af de mest trafikkerede indfaldsveje til Aarhus. Vi glæder os til at fortsætte vores succes på den nye adresse”, udtaler cykelhandler og cykelmekaniker Thomas Jürgensen.

”Vi tilbyder et stort udvalg af kvalitetscykler i alle prisklasser, og har desuden et bredt sortiment af tilbehør og ekstraudstyr, som kan gøre vores kunder endnu bedre kørende på deres nuværende cykel. Desuden har vi et fagligt kvalificeret og cykelentusiastisk personale, der står klar til at give vores kunder gode råd om deres nuværende eller kommende nye cykel.

Noget af det, der adskiller os fra andre cykelhandlere er, at vi som nogle af de få i Aarhus garanterer, uanset årstid og omfang, at alle reparationer bliver lavet fra dag til dag. På den måde får vores kunder hurtigt sin cykel igen, og det er jo attraktivt for mange travle familier”, siger Thomas Jürgensen, inden han iler tilbage til den igangværende cykelreparation.

En fornuftig aftale
”Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Thomas og Susanne Jürgensen om deres nye cykelforretning i Viby. Vi glæder os over Rolsted Cyklers succes, og håber kunderne i Kongsvang-området tager rigtig godt i mod den nye cykelforretning”,
udtaler chefkonsulent Charlotte L. Clausen.


Søger din virksomhed nye lokaler?

Så kontakt vores udlejningsafdeling, som meget gerne hjælper din virksomhed med alle typer erhvervslokaler i Danmarks 3 største byer.

Dag til dag reparationer:
Som nogle af de få i Aarhus garanterer Rolsted Cykler uanset årstid og omfang, at alle reparationer bliver lavet fra dag til dag, dog med det forbehold at reservedelene er på lager.

Særlig 1-times service:
Har man et fladt barnevogns- eller kørestolshjul, kan man benytte sig af Rolsteds 1-times service. 

Rolsted Cykler, Viby:
Skanderborgvej 107A
8260 Viby J

Rolsted Cykler, Brabrand:
Gudrunsvej 7
8220 Brabrand

Tlf.: 86 25 43 11
www.rolstedcykler.dk/ 

Ejendomsselskabet Olav de Linde