Erfaren arkitekt med byggeteknisk indsigt og flair for tværfagligt samarbejde

Vi søger en erfaren arkitekt til vores afdeling i Odense. Du træder ind i en ansvarsfuld rolle i vores organisation, hvor du vil projektere vores udviklings- og byggeprojekter i Odense. Samtidig vil du fungere som afdelingens bindeled til tegnestuen i Aarhus.

Vi forestiller os, at du:

  • Har minimum 5-10 års projekteringserfaring
  • Har byggeteknisk indsigt samt godt materialekendskab
  • Kan skitsere – både i hånden samt tredimensionelt i Revit
  • Behersker Microsoft Office- samt Adobe-pakken
  • Har stærke kommunikations-, koordinerings- og samarbejdsevner
  • Har erfaring med renovering og modernisering af bygninger samt projektledelse

Du skal kunne trives med stor selvstændighed og i et tværfagligt miljø, hvor du vil modtage mange inputs fra kollegerne på tegnestuen, i udlejningsafdelingen og ejendomsadministrationen. Du bliver således en del af en arbejdsplads med en god blanding af faggrupper og erfaringsniveau. Nogle af dine kollegaer, som du løbende skal samarbejde med, vil i øvrigt sidde på vores hovedkontor i Aarhus, som du hurtigt bliver introduceret til.

Dine nøgleprojekter er vores kommende og igangværende transformationer og nybyggerier flere steder i Odense. Blandt andet igangsætter vi boligbyggerier i den nære fremtid, ligesom vi hele tiden udvikler vores eksisterende ejendomme i bl.a. Pakhusgården, Wichmannsgade, på Middelfartvej, i Thrige-Firkanten og på Odense Havn.

Du bliver en del af en uformel, professionel og dynamisk organisation. Vi er ikke bange for at tænke skævt og anderledes, og vi har på mange måder en utraditionel og altid positiv tankegang til vores projekter. Vi ser derfor også gerne, at du går til dine opgaver med et kreativt, tektonisk og nysgerrigt blik for detaljen såvel som helheden. Som type er du nysgerrig, kommunikerende, omstillingsparat og god til at arbejde målrettet med et 360 graders perspektiv på tingene.

Hvem er vi?

Vores kultur er præget af et stort drive og en eksekveringskraft, der sikrer hurtigere beslutninger og fremdrift. Du bliver en del af en ejendomsvirksomhed, hvor Olav de Linde - som grundlagde virksomheden i 1974 – gennem tiden har opkøbt og respektfuldt transformeret fabriksbygninger og kulturhistoriske ejendomsmiljøer. Altid med øje for at beholde dem og leje dem ud som spændende lejemål. Derfor har vi efterhånden opbygget en ejendomsportefølje på over 500.000 m2 i Aarhus, Odense og København. Derudover udvikler og udfører vi også nybyggede udlejnings- og ejerboliger.

Du bliver en del af en virksomhed med kontorer i både Aarhus og Odense med ca. 120 medarbejdere.  

Løn forhandles individuelt og matcher dine kvalifikationer. Din arbejdsplads er i Odense. Samtaler afholdes løbende.

Din ansøgning skal sendes til vores afdelingsdirektør i Odense, Lars Friis, på e-mail: laf@olavdelinde.dk

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt

 

Lars Friis Christensen
  • Odense