Ejendomsadministrator søges

Til vores team i Aarhus søger vi en ejendomsadministrator, som kan:

  • Have ansvaret for sin egen ejendomsportefølje med alt hvad det indebærer af huslejeopkrævning, opfølgninger, udarbejdelse af forbrugs- og fællesregnskaber, bogføring af ejendommens udgifter mv.
  • Bistå med fremvisning af vores boliglejemål samt ind- og udflytninger vedrørende boliglejemålene.
  • Overholde faste deadlines og samtidig får energi af at hjælpe lejere, leverandører eller kollegaer.
  • Arbejde med it-systemer, såsom UNIK, Isyn mv.
  • Se sig selv være en del af et udadvendt team med søde kollegaer.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for ejendomsadministration, økonomi eller regnskab. Kendskab til Unik Bolig 4 vil være en fordel. Om du er nyuddannet eller har et langt CV indenfor ejendomsadministration er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har interesse for at arbejde med opgaverne og branchen. Så skal vi nok hjælpe dig godt i gang med masser af læring, sparring og opbakning. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et fleksibelt og afslappet arbejdsmiljø i en virksomhed med stærke værdier og stor vækst. Du vil få et selvstændigt job, hvor du vil få plads til at skabe resultater og udvikle dig i stillingen.

Ejendomsselskabet Olav de Linde er en familieejet virksomhed, førende indenfor drift og bæredygtig udvikling af ejendomme med en portefølje på over 500.000 kvm. i Aarhus, Odense og København. Virksomheden varetager selv alle funktioner i forbindelse med køb, udlejning, drift og udvikling med intern tegnestue, håndværksafdeling, administration og udlejningsafdeling.

Løn forhandles individuelt og matcher dine kvalifikationer. Din arbejdsplads vil være i Frichsparken på Søren Frichs Vej i Aarhus, hvor der er gode muligheder for at komme til med bil, på cykel eller med bus.

Er det noget for dig?

Ansøgninger behandles løbende, så send gerne din ansøgning og CV snarest muligt til vores administrationschef Karen Boeskov Bock på e-mail kbb@olavdelinde.dk.

 

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt

 

Karen Boeskov Bock
  • Aarhus