Finance Manager til Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S, Aarhus (karrierestilling)

Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S er et af landets førende private ejendomsselskaber med en ejendomsportefølje på over 550.000 kvadratmeter i Aarhus, Odense og København. Ejendomsselskabet er i en fantastisk udvikling med stadig udvikling af vores ejendomme og ikke mindst udvikling af helt nye byområder.

Virksomhedens positive vækst kræver flere kræfter i økonomifunktionen, og vi søger derfor en kvalitetsbevidst og resultatorienteret Finance Manager med solid hands-on regnskabserfaring, der vil være med til at videreudvikle vores økonomifunktion. Stillingen er nyoprettet og indebærer personligt udviklingspotentiale for den rette kandidat.

Ansvarsområde
Med reference til økonomidirektøren, vil du som Finance Manager få en meget bred opgaveportefølje. Du vil komme til at spille en central rolle i økonomifunktionen som sparringspartner og koordinator i finansteamet. Du skal være med til at udvikle og forfine økonomiafdelingens forretningsgange og systemer så de forankres i hele virksomheden – herunder understøttelse af forretningsgange til registrering og sikring af compliance i forhold til virksomhedens CSR-politikker mv. Arbejdsområdet omfatter desuden en række søsterselskabet med ejendomsdrift.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Kvartalsrapportering, årsrapporter, budgettering og budgetopfølgning
  • Anlægskartoteker, Moms, afgifter og indkomstskat
  • Cash-flow forecast og opfølgning
  • Bygge- og sagsregnskaber, budgetgrundlag og opfølgning
  • Klargøre regnskabsgrundlag til revision
  • Udarbejde og udvikle interne rapporter og analyser samt medvirke ved implementering af nye værktøjer

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelsesmæssig baggrund på HD/Cand. Merc niveau. Konkret brancheerfaring er ikke et krav, men stor interesse for ejendomsdrift og -udvikling vil være naturlige forudsætninger for at bestride stillingen. Vi forestiller os, har erfaring fra revisionsbranchen eller en regnskabsstilling i niveau med den nyoprettede stilling. En skarp og ambitiøs financial controller, der er klar til næste step i karrieren, vil også være et godt udgangspunkt.

Som person skal du være analytisk, detaljeorienteret og trives med at arbejde selvstændigt. Du skal have en struktureret og kvalitetsbevidst tilgang til at løse dine opgaver. Du er vild med tal og har fokus på at effektivisere og optimere de regnskabsmæssige processer.

Du kan se frem til en dynamisk hverdag i en levende organisation, hvor vi påskønner nærvær, gensidig respekt og begejstring for virksomhedens grundlæggende værdier.

Du tilbydes konkurrencedygtige ansættelsesvilkår. Stillingen er en fuldtidsansættelse til besættelse hurtigst muligt.

Er det noget for dig?

Din ansøgning og dit CV sendes til økonomidirektør Preben Dunker på pd@olavdelinde.dk

Har du spørgsmål til stillingen? Kontakt

 

Preben Dunker
  • Aarhus