Håndværkere og arkitekter skaber nyt liv

  • Ny anvendelse
  • Bæredygtighed & genbrug
  • Renovering

I Ejendomsselskabet Olav de Linde samarbejder vores håndværkere og arkitekter hver dag om at skabe nyt liv i erhvervslejemål i Aarhus, Odense og København

Vi er omhyggelige, kvalitetsbevidste og tør tænke skævt og anderledes – alt sammen for at skabe nye muligheder i gamle bygninger. Skabertrang er drivkraften i Ejendomsselskabet Olav de Linde. Arkitekt Ann Hübschmann og Jens Anker Bech (billedet øverst til venstre), byggeformand for vores team af håndværkere, er nogle af de medarbejdere, der skaber nyt liv i vores mange lejemål.

”Vi sætter os grundigt ind i historierne bag de ejendomme og lejemål, som vi renoverer og moderniserer. Magien opstår, når arkitektens øje for rummets indretning og stemning går op i en højere enhed med håndværket. Vi samarbejder om at finde frem til rummenes oprindelige udtryk, så hvert lejemål fremstår enkle og fyldt med sjæl, charme og karakter”, forklarer Ann Hübschmann.

Ved at udvikle og renovere tidligere industri-, produktions- og erhvervsejendomme giver Ejendomsselskabet Olav de Linde lejemålene nyt liv som spændende og alsidige kontorer, butikker og showrooms mv. Alt sammen med respekt for den enkelte bygnings fortid, arkitektur og materialer. Vi foretager ca. 100 ombygninger om året, hvor vi forsøger at genbruge de oprindelige materialer fra lejemålene og supplere med nye elementer. 

”Vi fornyer for at bevare. Ejendommene skal rumme fortid, nutid og fremtid under samme tag. Det indebærer at fjerne elementer, der er kommet til i tidens løb, og genbruge så mange af de oprindelige materialer, så vi finder frem til bygningernes historie og karakter. Når man er håndværker, er det rart at se, at tingene bliver pæne”, siger Jens Anker Bech.

Sådan har det været i Ejendomsselskabet Olav de Linde i 44 år. Og sådan foregår det på daglig basis, når vores håndværkere i samarbejde med tegnestuerne gør en stor indsats med renoveringerne. Hvad enten det er en ny farve på væggene eller omfattende totalrenoveringer. Tegnestuerne i Aarhus og Odense har sammenlagt 15 arkitekter, ingeniører og bygningskonstruktører. Omtrent 70 håndværkere og viceværter arbejder hver dag ude på vores byggepladser og med vores eksisterende lejemål.  

Se et par eksempler på vores færdige renoveringer i Aarhus og Odense her: