Modetøj, skønhedsprodukter og kunst i SHIP

  • Projektudvikling

Musikken møder én på den der modeagtige måde, som leder tankerne hen på modeugernes dunkende catwalks, når man træder ind i Aarhus Ø’s nye concept store, Wo Clé. Butikken har haft sin første åbningsmåned i vores SHIP-bygning, og vores udlejningskonsulent Michelle Plath tog forbi for at se den i funktion.

Lige nu bugner bøjlerne af tøj i dét, der kunne være naturens efterårsdresscode: beige, brune, grå, orange og blå farvenuancer. Tøj, accessories, og skønhedsprodukterne er nøje udvalgt og afstemt til placeringen i Aarhus’ nye bydel. Butikkens grundlægger Kenneth Wolf Clausen fortæller, at produkterne skal bidrage til et spændende shoppingmiljø for bydelens beboere, for en del af Wo Clés sortiment finder man ellers kun i København, online og i udlandet.

Derfor håber Kenneth Wolf Clausen da også på, at butikkens centrale placering på Aarhus Ø indbyder til, at bydelens beboere shopper i nærmiljøet, når de er på jagt efter nyt tøj, en ny parfume eller kunst. 

-Vi håber, at den særlige pionerånd, der er ved at bosætte sig i en ny bydel, også afspejler sig i et behov for varer, som man ikke kan finde alle steder. Vi vurderer i hvert fald, at bydelen har et stort uudnyttet potentiale. Her bor efterhånden mange, men udvalget af butikker er ikke så stort, og det synes vi er interessant, siger han om valget af butikkens placering.

Man skal kunne se muligheder
I august 2021 slog Wo Clé dørene op for deres nye lejemål i SHIP. Vores udlejningskonsulent Michelle Plath hjalp Wo Clé med at afslutte søgningen efter lokaler, og nu ser hun frem til, at de for alvor slår rødder på Aarhus Ø.

-Wo Clé greb chancen, og det betaler sig nu, hvor de står med en drøm af en butik. Det er fantastisk at se forvandlingen fra råt nybygget lokale og så til nu, hvor lokalet står knivskarpt. Vi har jo med en nybygget bygning at gøre, hvor de ledige lokaler stadig er ret rå. Det skal interesserede lejere købe ind på, når de ser dem. Vi ser det som en fordel, at interesserede lejere kan få medbestemmelse på indretningen. Men interesserede skal ved første syn have en god forestillingsevne og tillid til os som ejendomsudvikler, siger hun.  

Indretningen hos Wo Clé er holdt stringent og stilren med grønne gulve efter lejerens eget ønske, blottede betonvægge og sorte Troldtekt-lofter. 

Wo Clé afholder åbningsreception lørdag d. 18. september kl. 12, hvor der vil være rig mulighed for at se de nye lokaler og det spændende varesortiment. Vi ønsker Wo Clé tillykke med det nye lejemål.

I løbet af efteråret byder vi velkommen til yderligere to nye lejere i SHIP, nemlig til klinikken Lift og til Ghrelin Gourmet Restaurant. 

Læs mere om Wo Clé HER. 

Læs også om Restaurant Havnær, der allerede har slået dørene op i SHIP.

Interesseret i et lejemål i SHIP? Kontakt

 

Michelle Plath
  • Aarhus
Kasper Soeby
  • Aarhus
Mads Roholt Jensen
  • Aarhus
  • København
Charlotte L Lausen
  • Aarhus