Ny lejer: Velkommen til EverRest

  • Renovering

Domkirketårnets patinerede spir, Dokk1 og den aarhusianske skyline. Det er blot et par af pejlemærkerne, der kæler for øjnene, når man skuer fra kontorlejemålet på Balticagade 15, 2. og 3. tv, som vækstvirksomheden EverRest har sikret sig. Vores udlejningschef Thomas Møller Kristensen overdrog i sidste uge nøglerne i super selskab med hele teamet fra EverRest.

Og lad os bare sige – man drages. Af byens måske bedste udsigt. ”Balsam for sjælen”, hvis man spørger Claus Nicolai Løvgreen, som er CEO for EverRest, der producerer hovedpuder og madrasser i skandinavisk design og kvalitet.

Med indflytningen lander EverRest i et nyrenoveret kontor i Aarhus Flydedoks gamle administrationsbygning. De seneste måneder har vores håndværkerteam opgraderet lejemålet med bl.a. afrensede betonsøjler, industrielle smedejernsvinduer og vægge af genbrugsmursten og akustikpaneler af egetræ. De nåede lige at gøre den sidste finish, inden medarbejderne fra EverRest indviede lejemålet med et boblende skål på tagterrassen (se fotogalleri nedenfor).  

CEO Claus Nicolai Løvgreen fastslår, at der er høje ambitioner forbundet med de nye omgivelser. Dels om at skabe et lækkert miljø for virksomhedens 12 ansatte, hvor der er plads til udvikling, vækst og udsyn. Og dels skal det rumme et knivskarpt showroom til inspiration for besøgende kunder fra store dele af verden. Alt i alt en spændende udnyttelse af de tidligere havnelokaler, der nu igen danner rammerne for arbejdsliv, kreativitet og udvikling.

Vi ønsker EverRest tillykke med et helt særligt lejemål på Balticagade.