Kommunikationskonsulent søges til barselsvikariat

Søger du en arbejdsplads, hvor du får ansvaret for at kreere indhold om og markedsføring af toneangivende ejendomsprojekter og ejendomme? Hvor din palet af opgaver er bred, og hvor du får ansvaret til at kunne eksekvere fra idé til færdigt produkt?

Ejendomsselskabet Olav de Linde søger en erfaren og alsidig kommunikationskonsulent til et barselsvikariat, hvor du vil stå i spidsen for vores kommunikations- og marketingopgaver. Dine opgaver er:

  • Skriftlige artikler og nyheder til hjemmesiden.
  • Skriftligt indhold til vores LinkedIn-platform, koordinering af videocontent og annoncering herpå.
  • Pressearbejde i form af pressemeddelelser og pressekontakt/-henvendelse. Samt koordinere med ledelsen herom.  
  • Overordnet koordinering af online markedsføring med bureau.
  • Interne nyheder og nyhedsbreve.
  • Løbende opgaver i form af nyhedsbreve, koordinering af markedsføringsmateriale, udarbejdelse af præsentationer, koordinering af grafiske annoncer med grafisk medarbejder og diverse henvendelser vedr. annoncering og markedsføring.

Du vil arbejde med opgaverne på egen hånd, og det er derfor nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt og idérigt, og at du har flere års erfaring med journalistisk tekstarbejde og pressearbejde samt kontakt med journalister. Erfaring med annoncering på LinkedIn er en fordel.

Ejendomsselskabet Olav de Linde beskæftiger sig med nogle af landets toneangivende ejendomme og ejendomsudviklingsprojekter - både renoveringer af industrihistoriske bygninger og i høj grad også opførelsen af fremtidens arbejdspladser og boliger. Vores kerneprodukt er at skabe rammerne for virksomheder og privatpersoner gennem udlejning og bæredygtig udvikling af erhvervs- og boliglejemål i Aarhus, Odense og København. Med en ejendomsportefølje på over 550.000 kvm., bliver du en del af en virksomhed med stærke værdier og stor vækst gennem mere end 45 år. Du får over 100 kollegaer, som er fordelt på egen administration, tegnestue, udlejningsafdelinger og håndværksafdelinger med afdelinger i Aarhus, Odense og København.

Løn forhandles individuelt og matcher dine kvalifikationer. Din arbejdsplads vil være i Frichsparken, Søren Frichs Vej 38 i Aarhus.

Stillingen er et tidsbegrænset barselsvikariat, og den ønskes besat senest d. 1. november 2021 til omkring august/september 2022.  

Ansøgning, CV og spørgsmål:

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Cecilie B. Justesen på tlf. 20414865 eller mail cbj@olavdelinde.dk.

Ansøgning, CV og andet relevant materiale sendes til cbj@olavdelinde.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

 

Cecilie Borgen Justesen
  • Aarhus