Flot café i havnært område

Dagmar Petersens Gade, lejemål 1, 8000 Aarhus C

  • Restaurant / catering

Drømmer du om at åbne Aarhus Øs nye café? Og samtidig flytte ind i et velbesøgt område med et stort, uudnyttet kundepotentiale?

Erhvervslejemålet er med sin beliggenhed yderst mod Esther Aggebos Gade centralt placeret ved det maritime miljø med udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor du kan sætte dit eget præg på indretningen og materialevalg, og hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø.

- 303 m²
- Sydvendt placering og store facadevinduer sikrer solrige, lyse lokaler
- God mulighed for lager i kælderplan og mulighed for at leje p-pladser i bygningens parkeringskælder
- Let at komme til og fra lejemålet, gode parkeringsmuligheder og offentlig transport tæt på lejemålet.

Lejemålet har med sin centrale beliggenhed en for området unik synlighed og eksponeringsflade overfor forbipasserende. Det giver enorme potentialer for dig, der ønsker at åbne:
- Café, brunchcafé, delemadskoncept.
- En hyggelig vinbar – eventuelt i kombination med ovenstående.

Lige om lidt - i 2021 - står SHIP færdig, og så er din café underbo til 400-500 mennesker, der får sit nye hjem i samme bygning.

Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her findes byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime dna. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning.

Visualiseringerne er fra tilsvarende lejemål. 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.900 kr/m2
  • Areal: 303 m2
  • Sagsnr: 3-16-1010
  • ENERGI@1Energimærke: A2015