Gennemført butikslejemål med havudsigt - idéelt til showroom

Dagmar Petersens Gade, lejemål 5, 8000 Aarhus C

  • Butik
  • Fitness

I SHIP finder du dette eksklusive butikslejemål eller lejemålet hvor du kombinerer din webshop med et showroom. Her får du et kvalitetslejemål med skyhøj eksponering i Aarhus’ populære bydel Aarhus Ø.

I SHIP finder du dette eksklusive butikslejemål eller lejemålet hvor du kombinerer din webshop med et showroom. Her får du et kvalitetslejemål med skyhøj eksponering i Aarhus’ populære bydel Aarhus Ø.

 

Dit lejemål får direkte indgang i gadeplan kun få meter fra bugtpromenaden og et unikt udsyn til bugten fra lejemålet. Dette lejemål er det sidste ledige med direkte udsigt til bugten. 

 

195 m²

Parkeringsmuligheder i p-kælder

Få indflydelse på indretning og materialevalg

God mulighed for lager med tilhørende areal i kælderen

 

Denne del af Aarhus Ø besøges årligt af tusindvis af mennesker, ligesom samme antal bor i de eksklusive lejligheder indenfor få hundrede meters afstand. Dette lejemål er genbo til ny fiskerestaurant, der i hverdage og weekender vil byde spisende gæster velkommen til både inde- og udeservering. Kundepotentialet og synlighed er i den grad til at få øje på med disse lokaler.

 

// OMRÅDET //

Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her finder du byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af byens maritime dna. Bydelen bruges dog også til hygge og afslapning, så kundeflowet er til stede for dag 1.

 

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.500 kr/m2
  • Areal: 195 m2
  • Sagsnr: 3-16-1050
  • ENERGI@1Energimærke: A2015