Højloftet og rampebetjent kælderlejemål

Middelfartvej 9-11, kld., 5000 Odense C

  • Lager

​Godt stort, tørt og uopvarmet kælderlejemål med mange anvendelsesmuligheder.

Gasabyen er navnet på det store nye erhvervsområde der ligger på hjørnet af Middelfartvej/Grønløkkevej. Ejendommen har dermed facade mod to af Odenses hovedfærdselsårer. Der er direkte adgang til motorvejen over Fyn ad Middelfartvej, og Grønløkkevej indgår som del af den nye cityring omkring Odense, enedligt er der herudover fra nord ad Grønløkken.

Erhvervsområdet rummer lokaler og lejemål i mange forskellige størrelser og attraktive indretninger. Fælles for lejemålene er de exceptionelle gode parkeringsforhold også for større køretøjer. Gasabyen er opkaldt efter Gartnernes Salgsforening, Gasa, som tidligere havde hovedkvarter her. De gamle kontor- og erhvervsbygninger er i dag forvandlet til nutidige og karakteristiske Olav de Linde- lejemål, som huser en række forskellige erhvervsvirksomheder lige fra administration/ produktion til butik/handel og restauration.

Gasabyens centrale placering i forhold til såvel hele Odense By som motorvejen gør det til en gunstig placeringsmulighed for mange serviceerhverv.
Her er egen udvendig ind-gang via nedkørselsrampe (deles med 3-4 øvrige kælderlejere). Der er håndvask og afløb i lejemålet.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Odense
  • Årlig leje: 125 kr/m2
  • Areal: 750 m2
  • Sagsnr: 3-97-1029