Kontor i prisbelønnet ejendom på Odense Havn

Sverigesgade 26 2. sal, 5000 Odense C

NYT LEJEMÅL
  • Kontor

Spændende lejemål med unik beliggenhed og unikke detaljer på første parket - med udsigt over inspirerende og historisk miljø på Odense Havn.

Flot og spændende prisbelønnet ejendom beliggende på første række ud til havnekajen. Lejemålet har et flot lysindfald fra øst, syd og vest, med flot udsigt over skoven over havnebassinet og skoven. Indvendigt er bygning præget af mange sjove detaljer, der fortæller meget om ejendommen og dens tidligere anvendelse.

Ejendommen har i en årrække været anvendt Havne mølle. Vores vision var via en renovering og modernisering, at skabe en spændende kontorejendom som kan matche dette spændende og unikke havnemiljø i Odense. Lejemålet vil blive transformeret til et kontormiljø i særklasse.

Lejemålet rummer mødelokale, tekøkkenfaciliteter. Der er adgang til elevator og toiletter der deles med andre lejere i bygningen. 

Lejemålet er ideelt til kontorformål. Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Odense
  • Årlig leje: 1.250 kr/m2
  • Areal: 208 m2
  • Sagsnr: 5-106-3622