Gennemført butikslejemål med havudsigt

Dagmar Petersens Gade, lejemål 3, 8000 Aarhus C

  • Butik

I SHIP finder du dette eksklusive butikslejemål i den populære bydel Aarhus Ø.

I SHIP finder du dette eksklusive butikslejemål eller lejemålet, hvor du kan kombinerer din webshop med et showroom. Her får du et kvalitetslejemål med skyhøj eksponering i Aarhus’ populære bydel Aarhus Ø. Dit lejemål får direkte indgang i gadeplan kun få meter fra bugtpromenaden og et unikt udsyn til bugten fra lejemålet. Eftersom ejendommen endnu er under opførelse, er det som lejer muligt at få indflydelse på indretning og materialevalg. 

- Lejemål i suveræn kvalitet
- Regulære butikslokaler
- Gode muligheder for eksponering 
- Centralt placeret i populær bydel

Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum og eget toilet. Der er i lejemålet ikke mulighed for at etablere et produktionskøkken, men i personalerummet finder du et tekøkken. I baglokalet kan man desuden nyde godt af dagslys, og derudover er der mulighed for at oprette en kontorplads. Skulle man ønske mere opbevaringsplads, er der mulighed for leje af et lagerlokale i kælderplan og dertil er der også mulighed for vareindlevering med elevator. Lejemålet ligger centralt i Aarhus, og det er muligt at tage offentlig transport lige uden for døren. Derudover er der parkeringsmuligheder i ejendommens parkeringskælder. 

OMRÅDET
Denne del af Aarhus Ø besøges årligt af tusindvis af mennesker, ligesom samme antal bor i de eksklusive lejligheder indenfor få hundrede meters afstand. Dette lejemål er genbo til ny fiskerestaurant, der i hverdage og weekender vil byde spisende gæster velkommen til både inde- og udeservering. Kundepotentialet og synlighed er i den grad til at få øje på med disse lokaler. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her finder du byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af byens maritime dna. Bydelen bruges dog også til hygge og afslapning, så kundeflowet er til stede fra dag 1.

Visualiseringer fra tilsvarende lejemål. 

Overtagelse fra 01.09.2021

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.600 kr/m2
  • Areal: 150 m2
  • Sagsnr: 5-16-1050
  • ENERGI@1Energimærke: A2015