Havnært butikslejemål

Dagmar Petersens Gade, lejemål 4, 8000 Aarhus C

  • Butik

I SHIP finder du dette eksklusive butikslejemål eller lejemålet hvor du kombinerer din webshop med et showroom. Her får du et kvalitetslejemål med skyhøj eksponering i Aarhus’ populære bydel Aarhus Ø.

Velkommen til SHIP på Aarhus Ø. Her finder du dette eksklusive butikslejemål, der giver dig muligheden for at åbne butik eller kombinere din webshop med et showroom. Du får her et kvalitetslejemål med en tårnhøj eksponering i den populære bydel, Aarhus Ø. Eftersom ejendommen endnu er under opførelse, er det som lejer stadigt muligt at få indflydelse på indretning og materialevalg.

- Lyst og lækkert lejemål
- Beliggende i havnært område  
- Gode muligheder for eksponering 
- Mulighed for lagerlokale i kælderplan

Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet kan man nyde godt af dagslys, og der er desuden mulighed for at oprette en kontorplads. Der er i lejemålet ikke mulighed for at etablere et produktionskøkken, men skulle man ønske sig mere opbevaringsplads, er der rig mulighed for leje af et lagerlokale i kælderplan. Lejemålet ligger centralt i Aarhus, og det er muligt at tage offentlig transport lige uden for døren. Derudover er der parkeringsmuligheder i p-kælderen. 

OMRÅDET
Denne del af Aarhus Ø besøges årligt af tusindvis af mennesker, ligesom samme antal bor i de eksklusive lejligheder indenfor få hundrede meters afstand. Dette lejemål er genbo til ny fiskerestaurant, der i hverdage og weekender vil byde spisende gæster velkommen til både inde- og udeservering. Kundepotentialet og synlighed er i den grad til at få øje på med disse lokaler. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Her finder du byens stemningsfyldte lystbådehavn, Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Havnebad, lystfiskere, havsvømning, wakeboard, roere, SUP-surfere og vinterbadere. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af byens maritime dna. Bydelen bruges dog også til hygge og afslapning, så kundeflowet er til stede fra dag 1.

Visualiseringer fra tilsvarende lejemål. 

Overtagelse fra 01.09.2021

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.500 kr/m2
  • Areal: 155 m2
  • Sagsnr: 5-16-1050
  • ENERGI@1Energimærke: A2015