Yderst attraktivt butikslejemål på Aarhus Ø

Dagmar Petersens Gade 99, 8000 Aarhus C

  • Butik
  • Showroom
  • Erhvervslokale

Velkommen til SHIP på Aarhus Ø. Her finder du dette eksklusive butikslejemål, der giver dig muligheden for at åbne butik eller kombinere din webshop med et showroom.

- Tårnhøj eksponering i den populære bydel, Aarhus Ø
- Lyst og lækkert indflytningsklart lejemål
- Betalingsparkering i kælderplan
- Indflytning fra 01.06.2022

Lejemål:
Færdiggørelsen af 2. etape af SHIP er igangsat, og vi er nu klar til at udleje de sidste og mest bynære butikslokaler ud. Lejemålet består af et regulært butikslokale, samt et personalerum med tekøkken og eget toilet. I baglokalet er der et godt lysindfald, der åbner muligheden for at oprette en kontorplads. Lejemålet overtages i færdig stand med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø, samt fine betondetaljer.

Beliggenhed:
Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 10 erhvervslejemål, hvoraf 1. etape bestående af fire lejemål allerede er udlejet – herunder en fiskerestaurant med socialdining koncept, gourmetrestauranten Grehlin, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker.

Billederne i dette materiale er fra et færdigt lejemål i etape 1, og det viser således et eksempel på en mulig indretning.

Overtagelse fra 01.06.2022.

Der er betalingsparkering i kælderplan.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.500 kr/m2
  • Areal: 210 m2
  • Sagsnr: 5-161-1006
  • ENERGI@1Energimærke: A2015