Perfekt beliggende restaurant med stort solrigt udeserveringsareal

Esther Aggebos Gade 24, 8000 Aarhus C

RESERVERET
  • Restaurant / catering

Drømmer du om at blive en del af Aarhus Øs nye populære erhvervsområde? Vi udlejer netop et fedt og rustikt lokale, der egner sig ekstraordinært godt til servering i flere former, og hvor kun fantasien sætter grænser for, hvilken stemning og stil du vil præge Aarhus´ moderne område med.

Dette erhvervslejemål er med sin hjørnebeliggenhed centralt ved det maritime miljø ved lystbådehavnen. Her er både udsyn til lystbåde, sejlsport og SUP-entusiaster. Du flytter ind i et spritnyt lejemål, hvor charmen brager ind i lokalet fra det omkringliggende miljø. Her får du bl.a.:

  • 306 m² restaurant og 70 m² sydvestvendt udeserveringsareal
  • Store facadevinduer med god udsigt og eksponeringsmuligheder
  • Stort offentligt parkeringsareal i kælderplan til kunder
  • Overtagelse fra 01.09.2022

Lejemål:
Færdiggørelsen af 2. etape af SHIP er igangsat, og vi er nu klar til at udleje den sidste restaurant på én af Aarhus Ø's bedste placeringer. Lejemålet overtages i færdig stand med grå epoxygulve, mørke troldtektlofter, som bidrager til god lyd og godt indemiljø samt fine detaljer som blotlagte betonsøjler og stilede lamelvægge. Lejemålet indrettes med stor restaurant med barområde, selvstændigt selskabslokale samt stort køkken. Personalefaciliter er beliggende i kælderplan, hvor der også vil være mulighed for at leje lagerplads.
Den centrale beliggenhed giver en unik synlighed og stor eksponeringsflade for de forbipasserende. Som prikken over i'et har lejemålet et lækkert sydvestvendt udeareal på omtrent 70 m2, der egner sig helt perfekt til udeservering. 

Beliggenhed:
Ejendommen rummer i alt 202 højkvalitets ejerlejligheder. I stueplan er der indrettet 10 erhvervslejemål, hvoraf 1. etape bestående af fire lejemål er udlejet – herunder en fiskerestaurant med socialdining koncept, gourmetrestauranten Grehlin, den kosmetiske og plastikkirurgiske klinik Lift samt livsstilsbutikken Wo Clé, der sælger herre- og dametøj samt boliginteriør. Med sin nære placering til bugten er vandsport i alverdens afskygninger blevet en del af bydelens gadebillede – hverdage som weekender. Nationale og internationale events og konkurrencer er derfor også en del af bydelens maritime DNA. Bydelen bruges dog også i stor stil til hygge og afslapning og besøges årligt af tusindvis af mennesker.

Visualiseringerne er fra tilsvarende lejemål.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 2.000 kr/m2
  • Areal: 379 m2
  • Sagsnr: 5-161-1012
  • ENERGI@1Energimærke: A2015