Industrielt kontor/ showroom i attraktivt erhvervsområde på Mellemarmen

Balticagade 10 B, 1.tv, 8000 Aarhus C

  • Kontor
  • Showroom

Tidsløst og rustikt kontor/ showroom med højt til loftet, åbent kontorlandskab og fedt nærmiljø.

Velkommen til Mellemarmen. Lejemålet her på Mellemarmen er holdt råt og industrielt, med højt til loftet, fine detaljer, men hvor der samtidig ikke er gået på kompromis med funktionalitet og komfort. Et helt igennem gennemført lejemål til den kræsne lejer, hvor inspirerende rammer og stærk beliggenhed er altafgørende.

- Højt til loftet og flotte industrielle detaljer
- Kreativt og innovativt nærmiljø
- Nem adgang fra Midtbyen og E45
- Gode parkeringsforhold 

Lejemålet her rummer alle de facetter som netop Mellemarmen er kendt for, og som ikke ses rundt omkring i byen. De traditionelle industrielle rammer med store vidder og god lofthøjde, og følelsen af industrifabrik er bevaret. Der er etableret åbent kontorlandskab med lette rumopdelinger, afrensede betonsøjler, flot og råt epoxygulv, som god kontrast til de sædvanlige kontorborde. Lejemålet har desuden køkken i åben forbindelse til resten af kontoret, lagerlokale, samt toilet. Der er i ejendommen elevator, samt mulighed for leje af parkeringspladser. 


Ejendommen er beliggende på Mellemarmen på Aarhus Havn, som på grund af sin placering i mange år har fungeret som omdrejningspunkt for byens handel. Området er sidenhen blevet til et mangfoldigt erhvervsområde, og på grund af initiativer som blandt andet Fællesskabet Mellemarmen er området godt på vej til at blive et samlingspunkt for nytænkende og kreative virksomheder.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.050 kr/m2
  • Areal: 421 m2
  • Sagsnr: 5-20-20034
  • ENERGI@1Energimærke: B