Kontorlokaler med højt til loftet i råt og industrielt look

Tomsgårdsvej 19, st., 2400 København NV

  • Kontor

Kontorlejemål - København NV

På hjørnet af Tomsgårdsvej og Rentemestervej ligger 121m2 store kontorlokaler med højt til loftet. Ejendommen er let tilgængelig i kraft af sin placering på Tomsgårdsvej, der fungerer som indfaldsvej. Der er desuden gode parkeringsforhold i området.

- 121m2 regulære kontorlokaler 
- Gode parkeringsforhold
- Kontor med et råt, industrielt look 
- Højt til loftet og med flot lysindfald 

Lejemålet består af et regulært kontorlokale med mulighed for oprettelse af mødelokale samt et tekøkken og fine toiletforhold. De velholdte kontorlokaler får et råt, industrielt look med fokus på rustikke detaljer i form af sandblæste betonsøjler og epoxygulve. Lejemålet ville være særdeles velegnet til kontor, men kan også anvendes til både møde-, event- eller galleriformål.

Lejemålet er beliggende i Københavns Nordvestkvarter (NV), og er tæt ved grønne områder som blandt andet Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Derudover ligger lejemålet i et område fyldt med alskens caféer, indkøb og restauranter. Københavns kommune har igennem de sidste årtier haft fokus på byfornyelse og et kvarterløft af Nordvestkvarter, der på grund af sin centrale beliggenhed er fuld af potentiale.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 850 kr/m2
  • Areal: 121 m2
  • Sagsnr: 5-200-1000