Yderst attraktive lokaler i København NV

Rentemestervej 67D, 2400 København NV

NYT LEJEMÅL
  • Lager
  • Kontor
  • Showroom

Sjældent udbudt kontor/showroom med god loftshøjde og moderne smuk indretning er nu til leje. Læs med her:

- Moderne og nyrenoverede lokaler
- Kontor/showroom med tilkoblede lager
- Let adgang til offentlig transport, caféer og indkøbsmuligheder
- Mulighed for leje af parkering i nærområdet

Lejemål: 
Ejendommen er opført i 1946, som en søjle-drager konstruktion i jern-beton med ydervægge af røde teglsten og tagdækning med tagpap. Det meget højloftede og lyse lejemål består i stueplan af flere storrum. I storrummene er der indrettet mindre mødelokaler med epoxygulve og New Yorker glasvægge, som sikrer et gennemgående lys i lejemålet, og som giver et råt udtryk. Der forefindes derudover tre toiletter og badefaciliteter. Endelig er lejemålet indrettet med et fint lagerareal i en særdeles brugbar, høj og lys kælder med stor vareelevator. Der er fine tilkørselsforhold ved lejemålet.

Lejemålet er særdeles velegnet til kontor eller showroom, men kan også anvendes til både møde-, event- eller galleriformål.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i Københavns Nordvestkvarter (NV), og er tæt ved grønne områder som blandt andet Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Derudover ligger lejemålet i et område fyldt med alskens caféer, indkøb og restauranter. Københavns Kommune har igennem de sidste årtier haft fokus på byfornyelse og et kvarterløft af Nordvestkvarter, der på grund af sin centrale beliggenhed er fuld af potentiale.

 

Læs mere om vores resterende showrooms og butikslokaler.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 882 kr/m2
  • Areal: 986 m2
  • Sagsnr: 5-200-1001-6