Lyst og højloftet kontorlejemål

Tomsgårdsvej 19 st. tv., 2400 København NV

NYT LEJEMÅL
  • Kontor
  • Showroom

Drømmer du om et moderne kontor i råt og industrielt look? Så læs med her:

- Flotte autentiske lokaler
- Lyse rum med god loftshøjde
- Let adgang til offentlig transport, caféer og indkøbsmuligheder
- Mulighed for leje af parkering i nærområdet

Lejemål:
Lejemålet er beliggende i stueetagen ud mod hjørnet på adressen Tomsgårdsvej 17-19 og Rentemestervej. Den 4 etage høje og V-formede hjørnekarré fremstår i god stand. Ejendommen er opført i 1946 som en søjle-drager konstruktion i jern-beton med ydervægge af røde teglsten og tagdækning med tagpap. 

Det meget højloftede og lyse lejemål består af af to regulære storrumskontorlokaler, tre mødelokaler/kontorer og ikke mindst et større mødelokale med forbindelse til et tekøkken/kantineområde. Til lejemålet hører endvidere to toiletter samt depot/serverrum. De velholdte kontorlokaler får et råt, industrielt look med fokus på rustikke detaljer i form af sandblæste betonsøjler og de rå murestensvægge. 

Der er fin adgang til lokalerne både fra gade- og gårdside, ligesom der er fine tilkørselsforhold ved lejemålet.

Beliggenhed:
Lejemålet er beliggende i Københavns Nordvestkvarter (NV), og er tæt ved grønne områder som blandt andet Utterslev Mose og Bispebjerg Kirkegård. Derudover ligger lejemålet i et område fyldt med alskens caféer, indkøb og restauranter. Københavns kommune har igennem de sidste årtier haft fokus på byfornyelse og et kvarterløft af Nordvestkvarter, der på grund af sin centrale beliggenhed er fuld af potentiale.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 414 m2
  • Sagsnr: 5-200-1004-6