Unikt lejemål i gammel chokoladefabrik

Prags Boulevard 49B, 4. sal , 2300 København

NYT LEJEMÅL
  • Kontor
  • Showroom

Drømmer du om et lejemål i gamle industrielle omgivelser? Så læs med her:

Området
Prags Boulevard ligger på Amagerbro i København få kilometer fra København C. Men selv med den centrale placering er området stadig let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. Der er derudover mulighed for leje af fast parkerings plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder.

Ejendommen
Industrikomplekset på Prags Boulevard 49 rummer spændende dansk industrihistorie, da Toms Chokoladefabrik i 1926 startede virksomhedens slik- og chokoladefabrikation op her i nybyggede og moderne produktionslokaler.

Vi har et ønske om, at videreføre og udbygge den idérige arv og især de kreative rødder adressen gennem årtier, har været garant for. Ejendommen bebos allerede i dag dels af virksomheder bl.a. indenfor modebranchen, og dels en række spændende kreative virksomheder og professionelle udøvende kunstnere.

Komplekset er løbende moderniseret på en måde, hvor vi samtidigt med en respektfuld renovering bestræber os på at udforme tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personelevatorer er velplaceret og sikrer således en god intern infrastruktur, med niveaufri adgang til alle husets etager.

Lejemålet vil inden overtagelse blive gennemgribende renoveret med respekt for historien, detaljerne og det industrielle udtryk. Der vil være mulighed for medbestemmelse på indretningen.

OBS. Billederne i prospektet er reference billeder fra et lignende lejemål i ejendommen.

 

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 1.293 kr/m2
  • Areal: 1001 m2
  • Sagsnr: 5-201- 4. sal