Moderniseret lokaler i Toms Chokoladefabrik

Prags Boulevard 49E, 3. sal, 2300 København S

  • Kontor
  • Erhvervslokale

271m² moderniseret lokaler i kreativt miljø

Industrikomplekset på Prags Boulevard 49 rummer spændende dansk industrihistorie, da Toms Chokoladefabrik i 1926 startede virksomhedens slik- og chokoladefabrikation op her i nybyggede og moderne produktionslokaler. 


Vi har et ønske om, at videreføre og udbygge den idérige arv og især de kreative rødder adressen gennem årtier, har været garant for. Ejendommen beboes allerede i dag dels af virksomheder bl.a. indenfor modebranchen, og dels en række spændende kreative virksomheder og professionelle udøvende kunstnere.

 

Komplekset er løbende moderniseret på en måde, hvor vi samtidigt med en respektfuld renovering bestræber os på at udforme tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personelevatorer er velplaceret og sikrer således en god intern infrastruktur, med niveaufri adgang til alle husets etager.

 

Det moderniseret lejemål er beliggende på 3. Sal og består af en hel etage underopdelt i 3 enheder. Den første umiddelbart ved hovedadgangen består af et storrumskontor/receptionsområde, den midterste enhed af et møderum/kontor, personalefaciliteter, tekøkken med spiseplads og 2 toiletter med forrum. Sidste og bagerste enhed består af et storrumskontor samt og et møderum/kontor.


Adgang til lejemålet foregår enten via en af lejemålets 2 trapper eller via elevator.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 1.050 kr/m2
  • Areal: 271 m2
  • Sagsnr: 5-201-4001