Lokaler til kreativt erhverv i København

Prags Boulevard 49, 3 mf., 2300 København S

NYT LEJEMÅL
  • Kontor
  • Erhvervslokale

Attraktive og velbeliggende lokaler i spændende moderniseret industrihistorisk anlæg fra 1925. Ejendommen huser i dag af en række virksomheder bl.a. indenfor modebranchen, og dels en række spændende kreative virksomheder og professionelle.

Industrikomplekset på Prags Boulevard 49 rummer spændende dansk industrihistorie, da Toms Chokoladefabrik i 1926 startede virksomhedens slik- og chokoladefabrikation op her i nybyggede og moderne produktionslokaler. 
Vi har et ønske om, at videreføre og udbygge den idérige arv og især de kreative rødder adressen gennem årtier, har været garant for. Ejendommen beboes allerede i dag dels af virksomheder bl.a. indenfor modebranchen, og dels en række spændende kreative virksomheder og professionelle udøvende kunstnere.

 

Komplekset er løbende moderniseret på en måde, hvor vi samtidigt med en respektfuld renovering bestræber os på at udforme tidssvarende og moderne faciliteter, uden at give køb på ejendommens arkitektur med det karakteristiske rå industrielle look og dens historiske betydning. De kombinerede vare- og personelevatorer er velplaceret og sikrer således en god intern infrastruktur, med niveaufri adgang til alle husets etager.

 

De inspirerende og skønne lyse lokaler har en smuk udsigt, altan, afrensede betonsøjler m.v. Lejemålet består i dag af et stort showroom/galleri med tekøkken, et mødelokale/kontor samt toiletfaciliteter. Lokalerne er især velegenet til div. kreative formål som showroom for modebranchen, agentur, tegnestuevirksomhed eller galleri med dertilhørende administration.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • København
  • Årlig leje: 1.200 kr/m2
  • Areal: 275 m2
  • Sagsnr: 5-201-4003