Kontorlokaler i innovativt havneområde

Balticagade 19, 1. sal , 8000 Aarhus C

UDLEJET
  • Kontor

Vil du gerne have et kontor med en central beliggenhed, men hvor du undgår byens larm?

Tilbagetrukket fra byens stress og jag ligger kontorlokalerne på 1. sal på Balticagade og venter på, at dets nye lejere skal rykke ind*. Her får du:

- Unik udsigt over havneområdet i Aarhus
- Flotte og lyse kontormiljøer
- Utrolig central beliggenhed
- Lækker tagterrasse

Ved første øjekast ligner ejendommen måske en vilkårlig bygning på Havnen. Men med sine dejligt lyse og åbne kontorer gør det tidligere mesterkontor på Havnen indtryk. Fra ejendommen er der desuden udsigt over Aarhus Skyline, hvilket indbefatter kig til blandt andet Dokk1, Aarhus Domkirke og Navitas. Lejemålet har også lige fået en lækker tagterrasse, hvorfra det er muligt at nyde de havnære omgivelser. Lokalerne er velegnede som kontor, men kan også anvendes som showroom eller til lignende formål.

Kontorlejemålet er beliggende på hele 1. salen i to parallelt sammenbyggede ejendomme, hvilket giver en lille niveauforskel på 3 trin. Lejemålet består af 2 storrumskontorer, 2 mindre kontorer, et møderum, et veludstyret tekøkken med rum til spisepladser, arkivrum, printerrum, entré og 2 separate toiletter. Derudover har lejemålet ventilation. Eftersom lejemålet har 2 hovedindgange, er det også muligt at dele lejemålet op, hvis du ønsker et mindre kontorlejemål. 

Ejendommen er beliggende på Mellemarmen på Aarhus Havn, som på grund af sin placering i mange år har fungeret som omdrejningspunkt for byens handel. Området er sidenhen blevet til et mangfoldigt erhvervsområde, og på grund af initiativer som blandt andet Fællesskabet Mellemarmen er området godt på vej til at blive et samlingspunkt for nytænkende og kreative virksomheder.

*Lejemålet er betinget af Aarhus Havns endelige virksomhedsgodkendelse.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.000 kr/m2
  • Areal: 295 m2
  • Sagsnr: 5-23-4002
  • ENERGI@1Energimærke: D