Flotte kontorlokaler på Mellemarmen

Balticagade 19, 2. sal, 8000 Aarhus C

UDLEJET
  • Kontor

Hvem kunne ikke godt tænke sig at arbejde med udsyn over Aarhus Havneområde?

I flotte og havnære omgivelser bliver det senere på året muligt at flytte ind på 181 m2 på Mellemarmen*. 

- Beliggende i enormt attraktivt område
- Lyse lokaler med akustikloft og ventilation
- Fantastisk udsigt over Aarhus Havneområde
- Parkering lige uden for døren

Placeret på ejendommes 2. sal er du sikret en ualmindelig god udsigt, hvor du både får udsyn til Dokk1, Navitas og Aarhus Ø. Derudover får du med vinduer til alle sider et dejligt og naturligt lysindfald gennem hele lejemålet. Der er desuden akustikloft i gips i lejemålet samt ventilation for at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Lejemålet består af et stort kontorrum med plads til mellem 6 og 10 ansatte, 2 selvstændige kontor- eller mødelokaler, et rummeligt tekøkken, et arkiv/printerrum og egne toiletter. Det er muligt at leje parkeringspladser lige ude foran lejemålet.

Området: Mellemarmen
Interessen for at ligge på Aarhus Havn er stor, og det er ikke uden grund. Man fornemmer det da også med det samme - der er en helt særlig stemning på Mellemarmen. Selvom midtbyen blot er et smutkast derfra, er området på havnen noget helt for sig. På grund af sin placering har området da også i mange år har fungeret som omdrejningspunkt for byens handel. Området er sidenhen blevet til et mangfoldigt erhvervsområde, og på grund af initiativer som blandt andet Fællesskabet Mellemarmen (link) er området godt på vej til at blive et samlingspunkt for nytænkende og kreative virksomheder.

*Det er muligt at overtage lejemålet fra 01.10.2021, men lejemålet er betinget af Aarhus Havns endelige virksomhedsgodkendelse.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.000 kr/m2
  • Areal: 181 m2
  • Sagsnr: 5-23-4004
  • ENERGI@1Energimærke: D