Mindre kontorlejemål i centrum af Aarhus

Ny Banegårdsgade 55, st. tv. , 8000 Aarhus C

NYT LEJEMÅL
  • Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål med en yderst central beliggenhed? Så læs med her:

Ejendommen er opført i 1877 og har oprindeligt været anvendt af De Danske Statsbaner – DSB. Siden da er ejendommen gennemrenoveret med nænsom respekt for ejendommens originale karakter, så den i dag rummer seks etagers kontor- og kliniklejemål i forskellige størrelser. 


Her har vi nu fået et lejemål i stueetagen til leje. Lejemålet skiller sig ud med lyse plankegulve i kontorerne, klinkegulve i entreen og store, sprossede vinduespartier i de usædvanligt højloftede kontorlokaler giver et godt lysindfald.

Lejemålets 110m2 fordeler sig på 2 kontorrum, kombineret med et møderum/køkken og toilet. En perfekt indretning til den moderne mindre virksomhed. 


Området
I hjertet af Aarhus ligger den historiske Ny Banegårdsgade. En kombination af både hoteller, spisesteder og forretninger pryder området og bidrager til at der altid er fuld af liv. Ny Banegårdsgade ligger desuden lige rundt om hjørnet til strøget, og et stenkast fra Aarhus Hovedbanegård. Med sin centrale placering er der desuden rige muligheder for at nå Ny Banegårdsgade med offentlig transport.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.150 kr/m2
  • Areal: 110 m2
  • Sagsnr: 5-24-1006
  • ENERGI@1Energimærke: C