Funktionelt lejemål i dynamisk erhvervsområde på Silkeborgvej

Silkeborgvej 43, 1. sal , 8000 Aarhus C

  • Kontor

Står du og mangler de rigtige rammer for et fedt kontormiljø? Drømmer du om en central placering uden at skulle døje med morgentrafikken i myldretid?

Lejemålet er med sine store og lyse kontorlokaler ekstremt funktionelt og de 468 m2 kan udnyttes på et væld af forskellige måder både i form af de allerede eksisterende storrumskontorer og med mulighed for at oprette mindre kontorer. Desuden er der udover et flot og nyistandsat køkken også rig mulighed for at styrke et godt kollegialt fællesskab i det store tilhørende kantineområde.

Lejemålets store vinduespartier til alle sider sikrer et godt lysindfald, og tillige har lejemålet med sine store vinduer ud til Silkeborgvej gode muligheder for profilering af virksomheden. I kraft af sin beliggenhed nær krydset ved Silkeborgvej og Vestre Ringgade, har ejendommen desuden utrolig gode tilkørselsforhold, og ligeledes er der rig mulighed for at nå lejemålet med offentlig transport.

Indgangen til lejemålet når man gennem en flot og lys trappeopgang, der ligger ud til gården. Lejemålet består af et storrumskontor med plads til omtrent 16-20 siddepladser, 2 cellekontorer med foldedør, 1 lokale til oplæg eller endnu et storrumskontor, et pauserum/mødelokale, 1 mindre kontor, tekøkken, kantine, 3 toiletter, depot- eller printrum, garderobe samt en stor sydvendt terrasse. For at sikre et godt arbejdsmiljø er der i øvrigt opsat akustikloft i kontorområdet. Der er desuden mulighed for parkering på bagsiden af ejendommen.

- Funktionelt lejemål med mange muligheder
- Optimal beliggenhed i dynamisk erhvervsområde
- Gode muligheder for profilering af lejligheden 
- Dejlig stor sydvendt terrasse 
- Gode tilkørselsforhold 

Lejemålet ligger tæt ved Aarhus Å i et dynamisk erhvervsområde. Ejendommen ligger desuden tæt ved beboelse, hvor man i dagtimerne kan være heldig at få en gratis parkeringsplads.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 900 kr/m2
  • Areal: 468 m2
  • Sagsnr: 5-29-1001-4
  • ENERGI@1Energimærke: D