Stort kontorlejemål med mange muligheder

Søren Frichs Vej 36G, 1., 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Kontorlejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter et moderne lejemål med mulighed for indflydelse på indretningen? Så har du her muligheden!

Efter mange år med den samme lejer trænger lokalerne til modernisering. Planen er at give lokalerne en gennemført opgradering, bl.a. med stålrammer omkring glaspartierne, massive plankegulve, lameller af træ og rå bygningsmaterialer (bl.a. i form af murstensvægge). Kombinationen af det nye og de rå bygningsmaterialer giver en god stemning og et godt miljø, både for medarbejdere og kunder. Vores dygtige tegnestue sidder klar, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest optimale indretning.

Skal du bruge mere plads? Så er der en unik mulighed for at kombinere både 1. sal og 2. sal, og til sammen få et lejemål på ca. 3.500 m2.

Den markante samling af gule bygninger på Søren Frichs Vej (Frichsparken), er byens største erhvervspark på over 40.000 kvadratmeter. Frichsparken har en unik placering, med både Aarhus C og Aarhus Syd Motorvejen inden for kort afstand, og er hjemsted for en lang række større og mindre virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Området bærer stadig tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Blandt andet står en stor del af de gule bygninger med de krumme tagkonstruktioner stadig den dag i dag, selvom de gennem årene har gennemgået renoveringer og moderniseringer.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 2685 m2
  • Sagsnr: 5-30-1-1
  • ENERGI@1Energimærke: A2