Stort kontorlejemål med mange muligheder

Søren Frichs Vej 36G, 1. sal, 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Leder du efter kontorlokaler med en bynær beliggenhed og let tilgængelighed i både bus, bil og på cykel?

Er du på jagt efter et moderne lejemål med mulighed for indflydelse på indretningen? Så har du her muligheden!

Efter mange år med den samme lejer trænger lokalerne til modernisering. Planen er at give lokalerne en gennemført opgradering, bl.a. med stålrammer omkring glaspartierne, massive plankegulve, lameller af træ og rå bygningsmaterialer (bl.a. i form af murstensvægge). Kombinationen af det nye og de rå bygningsmaterialer giver en god stemning og et godt miljø, både for medarbejdere og kunder. Vores dygtige tegnestue sidder klar, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest optimale indretning.

Området
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 1680 m2
  • Sagsnr: 5-30-1-2
  • ENERGI@1Energimærke: A2