Lejemål med stort potentiale og højt til loftet

Søren Frichs Vej 36 K, 2. tv., 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Spændende kontor med mange muligheder i den dynamiske erhvervspark, Frichsparken.

Er du på jagt efter et moderne lejemål med mulighed for indflydelse på indretningen? Så har du her muligheden!

Efter mange år med den samme lejer trænger lokalerne til modernisering. Planen er at give lokalerne en gennemført opgradering, så de kommer til at ligne nabolejemålet (se reference billederne her i prospektet). Stilen er med stålrammer omkring glaspartierne, massive plankegulve, lameller af træ og rå bygningsmaterialer (bl.a. i form af murstensvægge), giver en god stemning og et godt arbejdsmiljø. Vores dygtige tegnestue sidder klar, så vi kan hjælpe dig med at finde den mest optimale indretning.

Skal du bruge mere plads? Så er der en unik mulighed for at kombinere både 1. sal og 2. sal, og til sammen få et lejemål på ca. 3.500 m2.

Den markante samling af gule bygninger på Søren Frichs Vej (Frichsparken), er byens største erhvervspark på over 40.000 kvadratmeter. Frichsparken har en unik placering, med både Aarhus C og Aarhus Syd Motorvejen inden for kort afstand, og er hjemsted for en lang række større og mindre virksomheder indenfor mange forskellige brancher.

Området bærer stadig tydeligt præg af sin tid som driftig lokomotivfabrik, kaldet ”Frichs”, der blev stiftet af Søren Frich i 1854. Blandt andet står en stor del af de gule bygninger med de krumme tagkonstruktioner stadig den dag i dag, selvom de gennem årene har gennemgået renoveringer og moderniseringer.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 256 m2
  • Sagsnr: 5-30-2-3
  • ENERGI@1Energimærke: A2