Attraktivt kontor i Frichsparken

Søren Frichs Vej 38D, 1. tv, 8230 Åbyhøj

UDLEJET
  • Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål med en attraktiv beliggenhed midt i dynamisk erhvervs- og iværksættermiljø, så har vi netop fået et ledigt lejemål til dig.

- Lyst lejemål med god loftshøjde
- Lejemål med fine detaljer
- Attraktiv beliggenhed midt i dynamisk erhvervs- og iværksættermiljø
- Parkeringsmuligheder i nærheden

Om lejemålet: 
Lejemålet er indrettet som et storrumskontor med omkring 8-10 arbejdspladser. I forlængelse af rummet er der et fint tekøkken med plads til spisebord. I lejemålet er der derudover ét stort mødelokale og to mindre mødelokaler. Der forefindes i lejemålet også et teknik-/depotrum og et toilet. Lejemålet har god loftshøjde, et godt lysindfald og fine detaljer som synlige spær i loftet. 

I Frichsparken vidner ejendommenes varme og energiske gule farver om et område fyldt med liv. Der er i ejendommene både erhvervsklub, café, Frichsparkens Kantine, som ligger i stueplan af samme bygning, og opholdsarealer med skulpturer, springvand og anden storskalakunst, der fuldender oplevelsen.

Frichsparken:
Dette lejemål er placeret i den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej. Her ligger den dynamiske erhvervsområde bedre kendt som Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m² er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.
Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.150 kr/m2
  • Areal: 179 m2
  • Sagsnr: 5-30-2006-4
  • ENERGI@1Energimærke: B