Attraktive kontorlokaler med tagterrasse

Søren Frichs vej 38D, 2. sal , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

359 m² - Kontor

Større og indbydende kontorlejemål på i alt 359 m² i erhvervskomplekset, der tidligere dannede rammerne for den driftige lokomotivfabrik Frichs. Ejendomskomplekset som er på over 40.000 m², er i dag omdannet til et moderne virksomhedsmiljø med inspirerende fællesskaber på tværs af brancher, størrelser og kompetencer.


Lejemålene fremstår via gedigne materialer i en god og kvalitetspræget stand, med eksempelvis pæne entréer og opgange, smukke fyldningsdøre med messinggreb. Samtidigt er der skabt et grønt og stemningsfuldt udemiljø præget af skulpturer, springvand samt graffitikunst i stort format.


Der er adgang til lokalerne, som er beliggende på 2. sal, via flotte præsentable entréer / trappeopgange. Lejemålet består bl.a. af en række separate kontorer/møderum i varierende størrelser, depotrum, præsentabel entré med gaderober og toiletfaciliteter med forrum samt tekøkken hvorfra der er udgang til en fin tagterrasse. De mange glaspartier sikrer til sammen med ovenlys et godt transparent og sammenhængende kontormiljø.


Der er mulighed for leje af parkeringspladser i Frichsparken.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 963 kr/m2
  • Areal: 379 m2
  • Sagsnr: 5-30-2007
  • ENERGI@1Energimærke: B