Attraktive kontorlokaler med tagterrasse

Søren Frichs vej 38D, 2. sal , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Kontorlejemål i Åbyhøj

Større og indbydende kontorlejemål på i alt 359 m² i det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj, der tidligere husede den gamle togfabrik – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Lejemålene fremstår via gedigne materialer i en god og kvalitetspræget stand, med eksempelvis pæne entréer og opgange, smukke fyldningsdøre med messinggreb. Samtidigt er der skabt et grønt og stemningsfuldt udemiljø præget af skulpturer, springvand samt graffitikunst i stort format.

- Gode lyse og præsentabel kontorlokaler 
- Varrierende lokalestørrelser
- Beliggende i attraktiv erhvervspark
- Gode indfaldsveje fra både midtby og motorvejen

Der er adgang til lokalerne, som er beliggende på 2. sal, via flotte præsentable entréer / trappeopgange. Lejemålet består bl.a. af en række separate kontorer/møderum i varierende størrelser, depotrum, præsentabel entré med gaderober og toiletfaciliteter med forrum samt tekøkken hvorfra der er udgang til en fin tagterrasse. De mange glaspartier sikrer til sammen med ovenlys et godt transparent og sammenhængende kontormiljø.

 Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer.

Ejendommenes varme og energiske gule farver vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et fælles kontormiljø, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast plads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 963 kr/m2
  • Areal: 379 m2
  • Sagsnr: 5-30-2007
  • ENERGI@1Energimærke: B