Kontorlejemål i Frichsparken

Søren Frichs Vej 38L, st. tv. , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål i den største erhvervspark i Aarhus?

Midt i Frichsparken bliver det senere på året muligt at leje dette lejemål. Lejemålet egner sig perfekt til din virksomhed, hvis du står og skal bruge et kontorlejemål med en god placering, gode tilkørselsforhold og fine individuelle kontorrum.

- Nyistandsat ved indflytning
- Individuelle kontorrum med god plads
- Beliggende i stor erhvervspark
- Adgang til gårdhave fra køkkenet

Lejemålet fremstår i fin stand, men eftersom det længe har været beboet af de samme lejere, har det brug for at blive frisket lidt op, inden næste lejer rykker ind. Lejemålet vil altså være nyistandsat ved indflytning. Dette betyder blandt andet, at der vil blive malet i lyse farver og at gulvene bliver ordnet.

Lejemålet består af 8 separate kontorrum, 1 mødelokale, et spisekøkken, samt toiletter i hver ende af lejemålet. I køkkenet er der plads til en lang række spisepladser med udsyn til gårdmiljøet. Kontorrummene fordeler sig langs en gang, som løber gennem hele lejemålet, hvilket skaber et godt overblik i lejemålet. Der er glaspartier fra kontorrummene og ud til gangen, hvilket sikrer et godt lysindfald. 

Området
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver og masser af planter vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et kontorfællesskab, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast parkeringsplads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å, der giver god mulighed for en frisk gåtur i parken.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.100 kr/m2
  • Areal: 287 m2
  • Sagsnr: 5-30-2020
  • ENERGI@1Energimærke: A2