Kontorlejemål med adgang til gårdhave i Frichsparken

Søren Frichs Vej 38L, st. tv. , 8230 Åbyhøj

  • Kontor

Drømmer du om et kontorlejemål i den største erhvervspark i Aarhus?

Midt i Frichsparken ligger dette flotte og indflytningsklare lejemål. Lejemålet egner sig perfekt til din virksomhed, hvis du står og skal bruge et kontorlejemål med en god placering, gode tilkørselsforhold og nymoderne look.

Lejemålet er nyrenoveret med god og moderne indretning og består primært af storrumskontor, kombineret med 4 mødelokale/kontorer i varierende størrelser, fint køkken med spiseplads og udgang til gårdhave, samt 2 toiletter. 


Området
I den gamle togfabrik på Søren Frichs Vej ligger det dynamiske erhvervsområde Frichsparken i Åbyhøj – blot få hundrede meter fra Aarhus C. Med sine mere end 40.000 m2 er Frichsparken byens største erhvervspark og rummer en stor klynge af alsidige virksomheder, der spænder lige fra advokatfirmaer til almennyttige organisationer. Ejendommenes varme og energiske gule farver og masser af planter vidner om et område fyldt med liv. Med en ambition om at styrke det faglige og sociale fællesskab i Frichsparken, har man blandt andet valgt at oprette et kontorfællesskab, der rummer potentialet til at skabe bånd på tværs af forskelligartede virksomheder. Derudover er der i ejendommen både café og mulighed for kantineordning.

Med sin centrale placering nær både Silkeborgvej og Vestre Ringgade er området let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. I Frichsparken er der derudover både betalingsparkering og mulighed for leje af fast parkeringsplads. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å, der giver god mulighed for en frisk gåtur i parken.

Hent prospekt

Når du bestiller prospekt, godkender du, at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger, og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen.

  • Aarhus
  • Årlig leje: 1.300 kr/m2
  • Areal: 287 m2
  • Sagsnr: 5-30-2020
  • ENERGI@1Energimærke: A2